Üdvözlünk oldalunkon!


Professzionális termék és gastro fotók stúdiónkban, üzlethelyiségben, kültéren.
Ha minőségi képekkel reklámoznád termékeidet, vagy folyamatos árukészletcsere miatt havonta kell képeket cserélni menüiden, várjuk a megkeresésed!


Artbalance stúdió - a fotós stábod

Minőség, megbízhatóság, rugalmasság.

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A válasz akár ennyi is lehetne, de azon túl, hogy a fotózás mindennapi hivatásunk, életünk mozgatórugója, emellett mindannyian emberek és külön személyiségek is vagyunk, így garantáltan egyedülálló és különleges csapatot alkotunk.Részletesen stábunkról

Mi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő fotózást kínálunk ügyfeleinknek.

Professzionális stábmunka

Termék és Gastro fotózásokat két-három fős képzett és összeszokot fotós stábbal végzünk ezzel téve hatékonnyá és igazán kreatívvá munkánkat.Megelégedettségi garancia

Csak azokért a fotókért és csak akkor kell fizetnie ügyfeleinknek ha tetszenek a készült képek.Minőségi fotók

Csak tökéletes képeket adunk át, precíz utómunkán esik át minden fénykép, hogy a lehető legszebb végeredményt kapják ügyfeleink.Stúdiónk

A legmagasabb minőségű és a látványos termék vagy gastro fotók szolgálatában.

Fotózást vállalunk az ország egész területén, külső helyszínen, beltérben, üzlethelyiségben, irodai környezetben és bármely más helyen.
Tágas és felszerelt stúdiónkban könnyen bevilágítjuk, összeállítjuk a számodra tökéletes kompozíciót, legyen bármilyen komplex az elvárás a brand esetében.

Árak

Termékfotó áraink meghatározása több paraméter függvényében történik.

Egyedi árajánlatunkat a fotózás helyének, jellegének, a termékek számának, méretének és egyéb egyedi elképzeléseknek megfelelően dolgozzuk ki.Írd meg nekünk elképzeléseidet, igényeidet, mi pedig hamarosan jelentkezünk testreszabott ajánlatunkkal. Köszönjük!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió!

Minőség, megbízhatóság, rugalmasság.


A fotózás nem csupán mindennapi hivatásunk, de életünk mozgatórugója is. Megfűszerezi napjainkat, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra sarkall, rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.Barbara

Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


Barnabás

Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.


Béla

Mottóm: Végletekre törekszem, célom, hogy olyan módon mutassam be a személyeket, eseményeket, érzelmeket, ami egyszerre meghökkentő és érzelemtől fűtött.

A fotózás a kedvenc időtöltésem és szenvedélyem. Mindig az új perspektívákat keresem. Minden egyes feladatot kihívásként kezelek és maximális erőbedobással végzek, hiszen egy-egy fotóval egy megelőlegezett bizalmat kell igazolnom és ez a legnehezebb és legmegtisztelőbb feladat is egyben. A fénykép ugyan fizikai valójában csak egy pillanatot örökít meg, de amikor újra és újra elővesszük felszínre törnek a mögötte rejlő érzelmek. Azt szeretném, ha a fényképeim által ezeket sikerülne közvetíteni, legyen szó esküvőről, portréról vagy családi fotókról. Hiszem, hogy egy vidám, romantikus és szerethető világban élünk, amit ugyan néha szürke fellegek árnyékolnak, de olyankor rápillantunk egy-egy fényképre és az emlékek által újra kisüt a nap. Én ezért vettem kezembe a fényképezőgépet.

Kapcsolat

Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

  • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

Közösségi oldalaink

Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

Írj Nekünk!

Scroll to Top