Vendégkönyv

Ügyfeleink visszajelzései és tapasztalatai fotózásainkról

Edina

Igazán szépek és ízlésesek lettek a képek! A fotózáson nagyon jól szórakoztam, lenyűgözött a lelkesedésetek, és több kép elkészülésének már tényleg csak a modell kimerülése szabott gátat. A végeredmény pedig még jobban is sikerült, mint vártam. Már most nőtt a vállalkozásom láthatósága, nagyon köszönöm nektek! Biztosan visszatérek még hozzátok.

Éva

Fantasztikus volt ez a nap, köszönöm, hogy életem első fotózását ilyen élménnyé tettétek! Szuper képek születtek, és ez a laza, barátságos hangulat mögött rejlő profizmusnak köszönhető. Úgy éreztem –és a másokról készült képeiteket nézegetve azt gondolom-, hogy első pillanattól kezdve odafigyeltek az ajtón belépő „megrendelőre” és megpróbáljátok meglátni, megismerni az egyéniségét, milyen is ő valójában. A végeredmény ezért a szép fotókon túl tartalmas, izgalmas, művészi képek sorozata lesz, olyan, amilyet mindenki szívesen látna magáról. Nagyon köszönöm a türelmeteket, és a vidám napot, remélem lesz még alkalom a folytatásra! Még egy nagyon fontos info: Roni kutya hihetetlenül aranyos:-)

Anikó

Kedves barátnőim sejtelmes szülinapi meglepetésprogramja nem is alakulhatott volna jobban; oldott légkörben, vidám hangulatban telt el a délelőttöm Nálatok! :) Nagyon köszönöm a gyönyörű sminket, a szuper frizurát és természetesen a fantasztikus képeket, amik bizonyítják, hogy 30-on túl is van élet! :) Nem is akármilyen! ;)

Attila

Köszönöm szépen a képeket. Tényleg egy életre szóló élmény volt ez a fotózás. Jó hangulat, profi körülmények. És köszönöm a rengeteg segítséget, ami nekem különösen fontos volt. Szerintem a helyszín kiválasztása, a ruhaválasztás és a beállítások is jól sikerültek. Én azt gondolom, hogy benne van a képekben az, amiről előzetesen beszéltünk

Hajnalka

Nagyon szerencsésnek érezzük Magunkat hogy eljutottunk Hozzátok!! Sikerült elérnetek a gyerekeknél, főleg kisfiamnál azt, amit kevés fotósnak sikerült, hogy felszabadultan, hacsak pár kép erejéig, de partner legyen a fotózás alatt. Neki is és nekünk is szimpatikusak voltatok, vagytok, ez nagyon sokat számít. Az úgynevezett beállított képek mellett sikerült bőven spontán készült képet is készítenetek, örültünk ennek is. Élveztük az egész fotózást az elejétől a végéig, mikor már picit fáradtabb volt Mindenki még akkor is. Férjem utólag bánja hogy nem sok képre állt be, már a nyers képek is tetszettek neki is. Édesanyám először kísért el minket és nagyon pozitív élményekkel gazdagon távozott, róla és a gyerekekről szuper képek készültek amik örök emlékként szolgálnak. Összegezve egy nagyon rokonszenves, profi csapat vagytok, tényleg szép munkát végeztek és gyorsan. Nagyon remélem sikerül még eljutnunk hozzátok a jövőben. A nyereményképeket köszönjük még egyszer, lesz helyük bőven a falon, albumokban. További jó munkát, sok sikert kívánunk Nektek, biztosan fogunk ajánlani rokonoknak, ismerősöknek Benneteket!

Tündi és Peti

Hamar kiismertetek minket és figyeltetek arra, amit kértünk. Mindig elérhetőek voltatok és gyors válaszokat kaptunk a kérdéseinkre, sőt nagyon proaktívak voltatok. Ajánljuk az elő-fotózást, mert így az esküvőn már mindenki gyakorlottabb, mi se éreztük magunkat feszélyezve. A reggeli készülődéstől hajnalig nagyon profin olvadtatok bele a környezetbe: úgy terelgettetek minket és a vendégeket, hogy közben teljesen természetesek maradhattunk. Az összes fontos pillanat meg lett örökítve, nincs olyan emlékünk az estéről, amit ne láttunk volna viszont a fotókon. Bevállalós és vidám násznép esetén pedig telitalálat a vendégkönyves fotózás, nálunk még mindig emlegetik. Köszönjük szépen!

Gergő

Határozott elképzelés nélkül érkeztem Barbihoz és Barnabáshoz az Artbalance Stúdióba. Egyszerűen csak jó minőségű portréfotóra volt szükségem. Hamar kiderült, hogy a csapat könnyedén kitalálja helyettem mi az amit szeretnék, és mi az ami hozzám való. Profi fotós tudásuk mellett lenyűgöző volt látni, hogy a vendég kezelésében is rendkívül otthonosan mozognak. Bármilyen későbbi felvetésemre a válaszuk mindig az volt, hogy: "Igen persze, ez megoldható." Az Artbalance-nál a szaktudás, az emberismeret, és a figyelmesség együtt jár, ezért kiváló képek születnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom Barbiékat!

Bálint

A fotózás napján egy új világ tárult ki számomra, melybe az Artbalance felkészültsége, mi több profizmusa nélkül nem léphettem volna be. Az elkészült fotókkal egy teljesen új oldalamat mutattátok meg, amiért végtelenül hálás vagyok. Fáradtságot nem ismerő munkátokért, közvetlenségetekért külön köszönettel tartozom. Roppant jó volt veletek dolgozni, különös kisugárzással rendelkeztek. A baráti légkör miatt nem volt nehéz felszabadultnak lenni, amit a rendkívül jól összeállított és felszerelt, barátságos stúdiótok is nagyban segít, Roni kutyusról nem is beszélve! :) Modern gondolkodásotok és a minden részletre kiterjedő precizitásotok miatt sorra készültek a jobbnál jobb képek. Köszönöm a felejthetetlen napot, a jövőben még biztosan lesz egymáshoz szerencsénk!

Farkas család

Kedves Artbalance Stáb! Nagy izgalommal vártuk a fotózást Nálatok ! Két kisgyermek édesanyjaként (Roland 2,5 Jázmin 4,5 )fel voltam készülve hogy nem lesz egyszerű mutatvány!:-) Főleg, hogy ez volt az első ilyen stúdió fotózásuk! Már a megérkezésünkkor meglepődve tapasztaltam ,hogy milyen felszabadultan vidáman jártak körbe mindent.... fedezték fel a stúdiót! Köszönhető Nektek a kedves közvetlen barátságos fogadtatásnak! Az első pillanattól kezdve nagyon jól érezték magukat és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a végeredmény a csodás fotók ! Barbi külön köszönet ,hogy megszelídítetted a "MAKRANCOS HÖLGYET" Őt nagyon nehéz fotózni ,de Nektek sikerült a bizalmába férkőzni! Köszönjük szépen! További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Zamfira és Mózes

Köszönjük a gyönyörű képeket! A stilus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot életunk nagy napjanak a megörökítésére. Még az év legmelegebb, leghosszabb napja sem fogott ki rajtatok. Lestétek minden kívánságunk, fotóztatok az autóból menet kozben kilógva , mászókára mászva.... Felejthetetlen ,vidám nap volt. Köszönjük!

Fruzsi

A hír igaz: valóban varázserővel rendelkeztek és profik vagytok a szó minden értelmében - szakmailag és emberileg egyaránt. Az a sok pozitív vélemény, amit olvastam rólatok, nem marketingfogás, nem a jól összeválogatott és összeollózott visszajelzések eredménye. Mint oly sokan, én is egy nagy adag gyomorgörccsel mentem a fotózásra, de köszönhetően közvetlenségeteknek, hamar sikerült megszoknom az új helyzetet és feloldódnom benne. Még mindig a nálatok szerzett élmények hatása alatt vagyok, köszönöm ezt a remek délutánt, ahol megtanulhattam, hogy a hátfájás enyhítésére irányuló mozdulatból remek póz is válhat, hogy többet pislogok, mint amennyit nem és hogy a kutya nem manipulálható pusztán önös érdekből :) Köszönöm Barbi a kitartásodat, bátorításodat, Barnabás neked pedig a minden részletre kiterjedő figyelmedet és ötletességedet, és mindkettőtöknek a rendkívüli kedvességet, empátiát, segítőkészséget, amivel fogadtatok és elértétek, hogy merjem megmutatni magam.

Mária

Legkedvesebb barátnőm szülinapi meglepetése volt számomra a fotózás. Ő már volt a stúdióban fotózáson és úgy gondolta, hogy Nekem is ki kell próbálnom, mert felejthetetlen élményben lesz részem.Nagyon izgultam, mert egyáltalán nem szeretem ha fotóznak és nem is készültek még rólam igazán jó felvételek.De barátosnémnak igaza lett! Felejthetetlen és izgalmas délelőttöt töltöttünk el az Artbalance stúdióban. Tervezem a folytatást, talán most a természetben...? Köszönök mindent!

István

Mindenkinek fogom ajánlani a stúdiótokat. Az oka pedig hogy rendkívül szimpatikusak vagytok, és nagyon nagy türelemmel rendelkeztek. Teljesen fel tudtam oldódni ami a kettőtök érdeme. Ez azért fontos, mert ha ez nem sikerül akkor nem lehet jó képeket csinálni. Természetesen fontos még az ár is (hol nem?) hiszen csak annyi képet kell kifizetni, amennyi tetszik. Sokat segítettetek az instrukcióitokkal, a beállításokkal. Ezek nélkül is nehéz lett volna jó képeket csinálni.

Brigi

Fotózás során a legfontosabb számomra az volt, hogy kisfiam jól érezze magát és természetesen ez a képeken is tükröződjön. Ezt maximálisan megkaptam. Végig a rugalmasság, kedvesség és a kicsire való odafigyelés jellemezte a fotózást. Köszönöm, hogy segítettetek megörökíteni a manó-korszakunk ezen szakaszát!

Dóri és Ádám

Életünk egyik legfontosabb napját, annak minden jelentős pillanatát fényképeken őrizzük, melyeket nektek köszönhetünk. „Ti láttátok a láthatatlant is”. Nektek köszönhető hogy a menyasszony láthatta a meglepetését. A képek minősége tökéletes, és minden fontos pillanatot megörökítenek. A kreatív fotózás helyszíneit, beállításait is tökéletesen, előre megtervezve, de ha kell profin rögtönözve oldottátok meg, ezáltal kihoztátok belőlünk is a maximumot. Meg voltunk illetődve mikor kézhez kaptuk munkátok eredményét. És egy mondatot a jókedvről, ami mellett nem mehetünk el. Mind az előkészületek, mind a fotózás alatt nagyon jól érzetük magunkat. Ritkán fotóznak minket, de a közvetlen kapcsolat kialakultával az ilyen jellegű gátlások eltűntek, és a fotókon tudtuk magunkat adni, vagy talán nektek köszönhetően néha kicsit többet is.

Zsófi

Köszönöm szépen a fotózást! Nehezen oldódom ilyen helyzetekben és szinte sose vagyok elégedett a végeredménnyel, de a hozzáértéseteknek, türelmeteknek és jókedveteknek köszönhetően végre születtek rólam olyan képek, amik visszaadják az egyéniségemet és bátran meg merem mutatni őket másoknak is:)

Klára

Hirtelen 30 lettem. A kisfiunk 10 hónapos volt a fotózás napján - Apukája vigyázott rá otthon. Mindkét dologra sokszor gondoltam a fényképezés során, miközben szorongással és izgalommal próbáltam mozogni előttetek. Empátia és szolgálatkészség áradt belőletek! Nem profit játszó menőzés, hanem minőségre való törekvés, őszinte igyekezet és a hivatás iránti elkötelezettség az, amit a csapatmunkátokon láttam. A végeredményt látva Kedvesem "új arcom fedezte fel", ezért is kaptam tőle ajándékba ezt a szépítő-építő-örökítő délutánt. Együtt ketten és gyermekünkkel is visszatérünk még. Mi nem keresgélünk tovább fotós műhelyt. :)

Dia

Szuperek a képek :) Köszönöm szépen a lehetőséget, jól éreztem magam. A fotózás elején izgultam egy kicsit, de a kellemes környezetnek és a jó hangulatnak köszönhetően hamar feloldódtam. A sminkbe teljesen belezúgtam,és a frizura is nagyon tetszett:)

Nikolett

Nagyon szépen köszönöm! Igazán nagyon szuper képeket lőttetek az egész hastáncversenyről!Imádom, amikor Ti fotóztok, mert akkor tutira vannak jól sikerült képek! ;) További jó munkát! Remélem gyakran találkozunk még! ;)

Brigitta

Remekül éreztem magam, a csapat rendkívűl profi és közvetlen, a végeredménnyel pedig tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm a munkátokat! :-)

Szilvia

Nagyon szépen köszönöm a képeket, gyönyörűek lettek! :) Nem is gondoltam, hogy fogom Magam valaha szépnek látni, de ezeken a fotókon sikerült! Ezeket látván még jobban örülök, hogy belevágtam a fotózásba és hogy ezt Nálatok tehettem meg! Egy nagyon kellemes, családias hangulatú fotózáson vehettem részt; nagyon tetszett a közvetlenségetek és a vidámságotok!

Alexa

Csodálatos órákat tölthettem el veletek a studióban! Az elején igaz izgultam, de ilyen kellemes környezetben könnyen oldódik az ember. Nagyon jó és profi csapat vagytok, bátran ajánlak titeket bárkinek! Még egyszer nagyon köszönöm Nektek ezt a lehetőséget, remélem a jövőben lesz még alkalmam ellátogatni hozzátok!

Dóra

Nagyon szépen köszönöm a képeket, nagyon jók lettek! Nagyon figyelmesek, kedvesek, aranyosak voltatok és bár nagyon izgultam, a segítőkészségeteknek és a lelkesedéseteknek hála egy idő után már nem éreztem magam annyira zavarban. Még egyszer köszönöm szépen Nektek: Barbi, Barnabás és természetesen Roninak is, az ennivaló kutyusnak

Andrea

Köszönöm ezt a nagyon szép délutánt, amit veletek tölthettem, élmény volt együtt dolgozni. A stúdió felszereltsége is minden igényt kielégített, de leginkább az ragadott meg, hogy ekkora odaadással és profin végzitek a munkátokat, és ilyen barátságos hangulatot tudtok teremteni. Nem mindenhol van ez így.

Réka

A fotózást nagyon élveztem a kezdeti kómaságom ellenére is, ami hamar elszállt, hála Nektek és Roni kutyusnak :) Nagyon hálás vagyok a sok türelemért, és az elkészült képekért! Manapság ritka ilyen kedves és profi emberekkel találkozni, akik ennyire törekszenek a tökéletességre, addig készítve a sorozatokat, amíg meg nem találjátok a legjobb beállítást, még, ha közben le is merítetek egy akksit :) Biztos, hogy még találkozunk, legközelebb talán az én kutyusommal együtt is :)

Éva

Profik vagytok! Minden túlzás nélkül! Manapság nehéz olyan fotós stábot találni, akik valóban csupa szívből dolgoznak minőségi munka mellett és látszik rajtuk, hogy ez az életük. Véleményem szerint, a Ti titkotok ebben rejlik. Az önéletrajzomhoz szerettem volna egy megnyerő és természetes sorozatot. Mégis úgy érzem, én ennél sokkal többet kaptam Tőletek: önbizalmat a jövőbeli megmérettetésekhez a karrier világában, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Ismeretlenül toppantam a stúdióba, mégis néhány perc elteltével jókedvetekkel és humorotokkal egy másik dimenzióba repítettetek. Megszűnt minden gátlás, feszültség, korlát és önmagam lehettem. Pont emiatt sem kellett erőlködnöm az őszinte mosolyokon, mert a légkör már eleve adott volt. Nagyszerűen éreztem magam és örülök, hogy egy ilyen aranyos csipet-csapattal tölthettem a vasárnap délutánomat, akikhez bármikor örömmel és bizalommal térhetek vissza.

Csilla

A legjobb fotózás volt, amelyen eddig részt vettem .Alig hittem el, hogy nem kell kapkodva, sietve öltözni,mert itt időt szánnak rám, gyönyörű frizurákat készítenek , és türelmesen, segítőkészen fogadják a próbálkozásaimat.Barbi és Barnabás segített kellemes élménnyé varázsolni a délutáni fotózást.

Judit

Az a szívből jövő kedvesség, udvariasság és segítőkészség, ami mind Barbit, mind Barnabást jellemzi, szinte elmondhatatlan. Tökéletesen felszerelt stúdió várja a kedves ügyfeleket és mindenre felkészült és eltökélt profi páros, legyen bármi is a kérés. Minden részletre ügyelnek és finoman, szinte észrevétlenül terelik a fotóalanyt a megfelelő beállásba. A smink és frizura, mint alapszolgáltatás, melyet saját maguk vállalnak, kiemeli őket a többiek közül. Érdekes élmény volt számomra a fotózás, jó volt belátni a "kulisszák mögé". Köszönöm az elkötelezettségüket és mindent az ügyfélért szemléletüket!

Tünde

Köszönöm nektek ezeket a gyönyörű képeket. Az álmomat váltottátok valóra. :) Köszi a pozitív gondolatokat és az önbizalom erősítést. Remélem még találkozunk a későbbiekben :) Szép nap volt! Köszönöm Nektek!

Móni

Bár nagyon határozott elképzeléseim voltak, hogy milyen képeket szeretnék, azért nagyon izgultam az elején :) Szerencsére a lámpaláz az első pár kattintás után nyomtalanul eltűnt, a fotózás minden egyes percét nagyon élveztem! Köszönöm a csodás képeket (amik pont olyanok lettek, amilyet elképzeltem!) és a jó hangulatú délutánt! A képekkel a férjemet leptem meg, de a fotózás élménye nekem is ajándék volt :)

Orsi

Habár picit izgultam a fotózás előtt, már az első percekben tettetek róla, hogy minden félelmem elszálljon:) Kevés ilyen kedves, nyitott emberrel találkozni, aki ráadásul profi abban, amit csinál. Köszönöm Nektek, hogy a formabontóbb bolondságokban is benne voltatok, nagyon jól éreztem magam:) A képek pedig... hát azokra egyelőre nincsenek szavaim, olyan csodaszépek lettek!

Évi

Minden előttünk íróhoz hasonlóan mi is ismételten csak köszönettel tartozunk a csodás képekért, és a remek hangulatért amit a fotózáson ismét tapasztaltunk. Természetesen nem volt véletlen, hogy második gyermekünk készülődése kapcsán is benneteket kérjünk meg a pocakos fotók elkészítésére, s talán magunk sem gondoltuk, hogy örökmozgó lányunkról is ilyen remek, és rengeteg türelemmel elkészült képeket fogtok készíteni! Nagyon szeretjük, hogy szabadon tudunk veletek ötletelni, s bármilyen kellékre, kívánságra nyitottak vagytok, így végül a fotózás alkalmával helyben alakulhat ki a képek végleges hangulata. Természetesen Roni elmaradhatatlan segítségével! :-) Ígéretünkhöz híven a fiunk születése után ismét jelentkezünk majd nálatok, immár majd a harmadik sorozat elkészítésére is, hiszen bevált csapaton ne változtass!

Rebeka

Nagyon jól éreztem magam és sokat segítettetek abban, hogy ne feszengjek a kamera előtt. Rám is rám ragadt a lelkesedésetek, így könnyű végigmosolyogni a fotózást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak lettek a képek! Látszik, hogy imádjátok csinálni. :) Köszönöm a nem mindennapi élményt! ;)

Kriszti

Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, nagyon jó csapat vagytok, főleg, hogy megbirkóztatok, a kicsit sem egyszerű családommal. :) Ez már a 3. fotózásom volt veletek, és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó. Nagyon jó mindig a hangulat nálatok,kedvesek vagytok és Ronika is imádni való! A gyerekek azt mondták, hogy szeretnének minden hónapban jönni hozzátok, sőt akár minden nap, ha lehetne! :)

Zsuzsa

Köszönöm, jól éreztem magam Nálatok, szépek lettek a képek. Jó lett a sminkem, nagyon jó volt a hangulat :)

Gabi

A kedvességeteknek és az általatok teremtett atmoszférának köszönhetően már az első pillanatban éreztem, hogy jó helyen járok. Így a kezdeti izgulás ellenére végig nagyon élveztem ezt a délelőttöt. A fotózás során megtaláltuk azt a stílust, ami jól áll. Feltöltődve, feldobódva jöttem el Tőletek! Köszönet a "wellness" délelőttért:) És a képek magukért beszélnek!

Edit

Nagyon jól éreztem magamat Veletek a fotózás alatt. A kezdeti izgalom hamar elmúlt és egy oldott légkör alakult ki, melynek során könnyű volt természetesen mosolyogni! Időt és energiát nem sajnálva rendeztétek át az egész stúdiót, készült az újabb frizura és smink, készültek a képek. Remélem meg találkozunk a közeljövőben!

Emma, Eszter, Tamás és Simon

Baráti hangulatú fotózás volt, ahol az első pillanattól otthon éreztük magunkat. Nem könnyű a gép elé állni, és természetesen viselkedni, idö kell hozzá és türelem. Nálatok mindkettő megvolt. Köszönjük!

Csilla

Régóta szerettem volna egy szabadtéri fotózást, ahol érvényesülnek az ősz színei és az elkészült képeket jó érzés visszanézni. Az Artbalance csapata remekül teljesítette az elképzeléseimet, másodjára jártam Náluk és a fotózás újból nagyszerű hangulatban telt, a fotók pedig önmagukért beszélnek. Köszönöm!

Timi

Nagyon köszönöm a képeket!!! Nagyon jól éreztem magam a fotózás előtt, alatt és még utána is pár napig teljesen fel voltam dobva :) Nagyon jó élmény volt, nem csak mert nagyon profik vagytok, hanem az a kedvesség, figyelmesség és természetesség, ahogy viszonyultok a "megrendelőhöz", szerintem példátlan. Ha lesz esküvőm, ti fogátok fotózni, az tuti :)))

Zsuzsa

Már régóta vágytam rá, hogy legyen néhány igazán jó képem, és nem csak a családi eseményeken elkapott kedves, de általában előnytelen pillanatok. A fotózásban mégsem a végeredmény tetszett a legjobban, hanem a stúdióban eltöltött néhány óra. Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen, önbizalom-növelő élményt!

Dávid

Fantasztikus életérzés, nagy öröm a fotózás az Artbalance stábjával! Profizmus, elegancia és a tökéletességre való, fáradságot nem ismerő törekvés, amit a fényképezés alatt végig tapasztaltam. Igazi kreatív művészek, akik egyaránt a szép pillanatot ragadják meg a realitás és a valóságtól való elrugaszkodás közötti széles spektrumon. Tónusban gazdag munkáitokban igazi vizuális élmények köszönnek vissza, ezért bátran felvehetitek a versenyt a világ bármelyik divatfotósával, portréfényképészével. Érezhető világi és élethű minőség.

Diána

Szuperek a képek :) Köszönöm szépen a lehetőséget, jól éreztem magam. A fotózás elején izgultam egy kicsit, de a kellemes környezetnek és a jó hangulatnak köszönhetően hamar feloldódtam. A sminkbe teljesen belezúgtam,és a frizura is nagyon tetszett:)

Tamara

Nagyon jó képeket kaptam tőletek, külön tetszett, hogy egyszerre ketten fotóztatok, így több szemszögből készültek a fotók. Jó volt a hangulat is, már a sminkelésnél sokat beszélgettünk, így hamar megtört a jég. Nevettünk, ötleteltünk, hamar eltelt a nap, nagyon jól szórakoztam. Köszönöm a képeket és persze az emléket is. :)

Rozália

Kicsit izgatottan indultam hozzátok, de az izgalom gyorsan elmúlt. Hiszen egy profi csapattal találkoztam és kellemes környezetben voltam. Idáig nem szerettem, ha fényképeznek, de ez elmúlt. Nagyon jól éreztem magam Veletek a fotózás alatt. Két remek embert ismertem meg!! És még biztos vissza megyek hozzátok!

Ági

Nagyon köszönöm Nektek ezeket a csodás képeket! Olyan ember vagyok, aki soha nem elégedett önmagával. Tükörbe nézek és hirtelen rengeteg hibát találok. Erről elfeledkeztem két órán keresztül, Nektek köszönhetően! Mintha körülöttem forgott volna a világ, és én lennék a legcsodálatosabb teremtmény a földön. Köszönöm a kedvességeteket, a figyelmeteket,és a türelmeteket.

Timi

Már az első perctől hihetetlenül közvetlenek, kedvesek és segítőkészek voltatok. A gyönyörű képek mellett egy kellemes emléket is kaptam az együtt töltött délután során. A rengeteg különleges ötletnek és egyedi nézőpontnak köszönhetően mindenhol tökéletes helyszínt tudtok varázsolni, odafigyelve a legapróbb részletekre…a képek pedig önmagukért beszélnek:) Nagyon köszönöm Nektek a lelkesedést, a remek hangulatot, a profi munkát és persze a csodás képeket :)

Laura

Egyszer minden nő életében eljön ez az áldott, csodás 9 hónap! ...és az, hogy ilyen csodás fotókkal marad meg számunkra, és a még meg nem született gyermekünknek, azt nektek köszönhetjük Srácok! Nagyon élveztük a fotózás minden percét, hogy szabad teret adtatok nekünk, hogy minden olyan laza volt és feszengés nélkül elkészültek ezek a meghitt képek! :) Köszönjük!

Katalin

Nagyon köszönjük a szombat délutánt. Gazdagabbak lettünk egy csodás élménnyel. Azt a törődést, odafigyelést és kedvességet amit kaptunk meg se lehet köszönni ezzel a pár mondattal. Otthonos környezetben történt minden és az a két óra pillanatok alatt elszaladt. Még egyszer nagyon köszönjük a lehetőséget.

Nagy-Varga család

Szeretném megköszönni a hétvégi családi fotózást, melyen nagyszerűen éreztük magunkat. Be kell vallanom, hogy szkeptikus voltam eleinte a fotózást illetően, hiszen sosem volt jó tapasztalatom a fényképészekkel, mert mindig annyi kötelező dolog volt, amit be kellett tartani. Ezt a fotózást is csak gyereknapi ajándéknak szántuk, mert a gyerkőcök viszont imádnak fotózkodni. És nagyon kellemes meglepetésben volt részünk, mert nem csak a gyerekek, de én és az apukájuk is remekül éreztük magunkat az első pillanattól kezdve. Barbi és Barnabás nagyszerűen oldotta a hangulatot, szinte otthon éreztük magunkat a stúdióban. Szuper érzés volt, hogy bármit használhattunk a fotózáshoz, minden kelléket szemügyre vehettünk, és használhattunk, bolondozhattunk, mindezt kötelező beállítások nélkül, pusztán úgy, hogy élveztük a fotózást. A gyerekek teljesen felszabadultak voltak, mindent kipróbáltak, és az öröm az arcukon mindent megért! Köszönöm, hogy titeket ajánlottak nekem és egy szuper szombat reggelt tölthettünk veletek kötöttségek, időkorlát nélkül! Úgy érzem, hogy máskor is fogunk még találkozni! A képek pedig szerintem önmagukért beszélnek!

Kitti

Köszönjük szépen, hogy részesei lehettünk egy ilyen szuper hangulatú fotózásnak! Olyan jól éreztük magunkat, hogy észre se vettem hogy annyira ránk esteledett. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, és a képeket látván még boldogabb vagyok, hogy volt alkalmunk találkozni! Nagyon aranyosak voltatok, a fiúk a kezdetektől imádtak mindkettőtöket! :D Ennyi türelmet és kedvességet... Szuper volt, köszönjük még egyszer!

Moncsy

Nagyon szépen köszönöm a képeket, nagyon jók lettek !!! És persze köszönöm azt a fantasztikus napot is amit Veletek tölthettem és a türelmeteket is :) Örülök hogy egy ilyen remek csapattal dolgozhattam bele értve Ronykát is :) És a fantasztikus sminket meg mindent amit adtatok nekem !! :)

Dalmi

Első sorban apukám első reakcióját írnám le Nektek, amiket először mondott a képek láttán: ,, Lányom! Ezeket a képeket jól rakd el, hogy örökké megmaradjanak, mert ilyen szép és ilyen fiatal az életben soha többé nem leszel!" Biztos vagyok benne, hogy lesznek az életemben olyan helyzetek, vagy alkalmak,melyek alkalmával ehhez hasonlatos képek készülhetnek. Remélem akkor is hasonló tudással és művészi tehetséggel megáldott alkotók fognak segíteni a csodás pillanatok megörökítésében. Köszönöm, hogy segítettetek nekem e mesebeli élmény részesévé válni. Kívánok a továbbiakban sok sikert, egészséget és tevékeny alkotó munkát az egész Artbalance csapatnak!

Szimonetta

Nagyon szépen köszönöm.Nagyon jól éreztem magam.Jó volt veletek dolgozni.Nagyon jó csapat vagytok.Elképzelések nélkül mentem oda,nem tudtam előre elképzelni semmit és nagyon megleptek a képek. A sminkem nagyon el lett találva, a ruha is jó volt. Kellemes hangulatú, hatású képek lettek.

Eszter

Nagyon jól éreztem magam veletek, csodálatos volt az egész nap. Annyit nevettünk és beszélgettünk, hogy teljesen úgy éreztem már régóta ismerlek titeket, és ez sokat segített abban, hogy ne izguljak annyira. Olyan élményeket és emlékeket kaptam tőletek, amikre szívesen gondolok vissza, és amikor megnézem a képeket mindig eszembejutnak. Köszönöm Nektek!:)

Évi és Laci

Örülünk, hogy velünk voltatok a nagy napon. Köszönjük kedvességeteket és kitartásotokat! Szépek lettek a képek és a fotókönyv is, igazi profi munka!

Vivi

Köszönöm a lehetőséget,hogy egy remek délutánt tölthettem veletek.Hiszen nagyon jól éreztem magam és ez a képeken is látszódik,amit egyszerűen csodálatosak lettek.:)Minden elképzelésemet felülmúlta ez a képsorozat, ezért is ajánlom mindenkinek, hogy próbálják ki ezt a nagyszerű lehetőséget. A társaság, a hangulat is nagyon jó volt, különösen, hogy egy ilyen aranyos kutyát is megismerhettem. :) Remélem többször is szerencsénk lesz egymás társaságához, addig is minden barátomnak ajánlom az Artbalance stúdiót.

Csilla

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy egy ilyen nagyszerű csapattal dolgozhattam, mint amilyenek Ti vagytok! Bár néha kicsit feszült vagyok, nálatok sikerült könnyen elengednem magam és őszintén élveztem a fotózást! Úgy gondolom, a kész képekkel elértem a célom, és tudom, amikor eldöntöttem, hogy hozzátok megyek fotózásra, a lehető legjobb döntést hoztam:)

Daniella

Régóta vágytam már egy profi fotózásra, szuper szülinapi ajándék volt. Azt hiszem, nem volt könnyű dolgotok velem, de a végére csak sikerült kihozni belőlem is a lehető legtöbbet és a legmosolygósabb arcomat. Nagyon jól éreztem magamat nálatok az elejétől a végéig, sok kedvességet, türelmet és fáradhatatlanságot kaptam tőletek. Az egész rólam szólt, jó érzés volt. Köszönöm :)

Szandi

Nagyon köszönöm Nektek a tegnapi közös munkát! :) Nagyon örülök, hogy Veletek dolgozhattam, Ti vagytok a legprofibb csapat :) Remélem, hogy Ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint én és kipihentétek mára a sok munkát. Szíveteket, lelketeket beleadtátok, hogy olyan képek szülessenek, amiket elképzeltünk és ezt nem tudom elégszer megköszönni!

Ági

Ezt most én is kiraktam Facebookra, pedig nem szokásom postolni magamról, nyilván okkal. 35 perc alatt 25 Like. Munkaidőben. Pedig a háttérben nincs semmi, a látnivaló csak én vagyok. Végre egy jó kép rólam, köszönöm! Barbi és Barnabás pedig szuperjófejek, és tényleg azt éreztem, hogy úgy innen senki nem mehet haza, amíg nincs meg A KÉP, amiért jött. :)

Köszönjük a visszajelzéseket minden kedves ügyfelünknek!

Scroll to Top