Üdvözlünk oldalunkon!


Professzionális termék és gastro fotók stúdiónkban, üzlethelyiségben, kültéren.
Ha minőségi képekkel reklámoznád termékeidet, vagy folyamatos árukészletcsere miatt havonta kell képeket cserélni menüiden, várjuk a megkeresésed!


Artbalance stúdió - a fotós stábod

Megörökítjük kedvenced ellenállhatatlan arcát!

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A válasz akár ennyi is lehetne, de a fotózást csak szívvel és szakmaszeretettel lehet csinálni. A fényképezés mindennapi hivatásunk és szenvedélyünk, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra sarkall Minket. Nem véletlenül imádjuk munkánkat, hiszen rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.

Maximalizmusunk a prémium minőségre és kreatív alkotói szemléletre ösztönöz Minket, így csakis modern és színvonalas megoldásokra számíthatsz Tőlünk. :) Több fős fotós stábunk sajátos személyiségi jegyeinek keveredésével pedig bátran mondhatjuk, hogy egyedi csapatot alkotunk.
Barbara

Fotós

Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


Barnabás

Fotós

Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.

Mi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő fotózást kínálunk ügyfeleinknek.

Professzionális stábmunka

Termék és Gastro fotózásokat két fős, képzett és összeszokot fotós végzi, ezzel téve hatékonnyá és igazán kreatívvá munkánkat. Bővebben...Megelégedettségi garancia

Csak azokért a fotókért és csak akkor kell fizetnie ügyfeleinknek ha tetszenek a készült képek. Bővebben...Minőségi fotók

Csak tökéletes képeket adunk át, precíz utómunkán esik át minden fénykép, hogy a lehető legszebb végeredményt kapják ügyfeleink. Bővebben...Stúdiónk

A legmagasabb minőségű és a látványos termék vagy gastro fotók szolgálatában.

Fotózást vállalunk az ország egész területén, külső helyszínen, beltérben, üzlethelyiségben, irodai környezetben és bármely más helyen.
Budapest XI. kerületben található, tágas és felszerelt stúdiónkban könnyen bevilágítjuk, összeállítjuk a számodra tökéletes kompozíciót, legyen bármilyen komplex az elvárás a brand esetében.

Stúdiónk nyújtotta kényelmi szolgáltatások:Aktuális hangulati fotók stúdiónkrólÁrakTermékfotó áraink meghatározása több paraméter függvényében történik.

Egyedi árajánlatunkat a fotózás helyének, jellegének, a termékek számának, méretének és egyéb egyedi elképzeléseknek megfelelően dolgozzuk ki.Írd meg nekünk elképzeléseidet, igényeidet, mi pedig hamarosan jelentkezünk testreszabott ajánlatunkkal. Köszönjük!

Termék és Gastro fotózás két fotóssal

A cél a tökéletesség

Párosunk összehangolt munkája révén képes a maga teljességében megragadni minden részletet. Egy-egy termék vagy gastro fotó nagy odafigyelést és precíz beállítást igényel, hiszen minden apró részlet számít. Ketten összedolgozva nem kerüli el semmi a figyelmünket, precízen beállíthatjuk a termékeket és stúdiótechnikánkat a készült képeket pedig egy nagy monitoron vagy táblagépen azonnal szemügyre vesszük és mindent tökéletesre hangolunk.Retusálás minden átadott fotón!

A tökéletesre hangolt termék / gastro fotókért.

Stábunk minden esetben a prémium minőségű végeredményre törekszik. Ehhez nem csupán kiválló fotókat kell készíteni, de azoknak precíz utómunkán is kell átesnie még végül elkészülnek. Az utómunka során rengeteg finomhangolás történik, eltűnhetnek a képre nem illő dolgok, egységesíthetőek a hátterek stb.

Végtelenül maximalisták vagyunk munkánkra, így minden termék fotó vagy gastro fotó csak utómunkát követően kerül átadásra, hiszen csak ezeket a fényképeket tekintjük kész és ügyfeleinket megillető minőségi anyagoknak. Nyers, utómunka nélküli, félkész képeket ezért nem adunk ki.
Megelégedettségi garancia!

Nem árulunk zsákbamacskát!

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink pontosan azt kapják amire számítanak és elképzeltek. A fotózás alatt akár ügyfeleink is jelen lehetnek és a stúdióban egyből visszanézhetőek a fotók egy nagy monitoron, vagy ha más helyszínen fotózunk egy táblagépen, így akár közösen ötletelhetünk, vagy addig finomíthatunk egy-egy beállítást még nem lesz tökéletes és csak azokért a képekért és csak akkor kell fizetned, ha valóban elégedett vagy. Ez a mi megelégedettségi garanciánk.Kapcsolat

Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

  • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

Közösségi oldalaink

Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

Írj Nekünk!

Scroll to Top