Mi mindent nyújt stúdiónk?

Smink és öltöző szoba

Ahol nagyon kényelmesen lehet készülni a fotózásra, de az átöltözések során is privát teret biztosít és a hozott ruhák és kiegészítők is mindig kéznél vannak.

Otthonos légkör

Budapest XI. kerületének legcsendesebb részén, otthonos, kényelmes stúdiónkba érkezve biztosan jól érzed majd magadat.

Wifi

Stúdiónkban ingyenes internet hozzáférés is elérhető, így kényelmesen használható a világháló.

Kávé, Tea, Üdítők

A kényelmet tovább fokozhatjuk egy-egy finom Nespresso kávéval, vagy számos tea, illetve üdítő is rendelkezésre áll.

Spotify

A tökéletes hangulathoz a zene is hozzájárul és segít az oldódásban is, főleg hogy akár a Te kedvenc zenéid is szólhatnak.

Ingyenes parkolás

Az autóval érkezőknek nem kell aggódnia a parkolási díjak miatt, hiszen a stúdió utcájában nem kell fizetni érte, sőt legtöbbször az épület előtt közvetlenül van lehetőség megállni.

Magas technikai felszereltség

A prémium minőséget a legmagasabb szintű stúdiós és fotó technikai felszereléssel biztosítjuk.

Különböző díszletek

Legyen szó akár egyszínű hátterekről, vagy letisztult, minimál stílusról, a komplett enteriőrig, minden megtalálható stúdiónkban. A gyerekek számára pedig teljesen egyedi díszleteket is építettünk.

Kutyabarát hely

Nagyon szeretjük az állatokat, Mi magunk is Gazdik vagyunk, így bármikor örömmel látjuk a négylábúakat is stúdiónkban a fotózásokon.

Stúdiónk

Stúdiónk Budapest XI. kerületében található stúdiónkban a fotózásra használt helyiségek mindegyike precíz tervezés és kivitelezés eredménye.
A változatosság jegyében több stílus és díszlet található meg.Stúdiónk jelenlegi díszletei

Minden kép stúdiónkról
Gyerek díszletek
Üzleti díszletek
Portfólió Enteriőrök

Nagyon jól éreztem magam és sokat segítettetek abban, hogy ne feszengjek a kamera előtt, így könnyű végigmosolyogni a fotózást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak lettek a képek!

Rebeka

Igazán szépek és ízlésesek lettek a képek! A fotózáson nagyon jól szórakoztam, lenyűgözött a lelkesedésetek, a végeredmény pedig még jobban is sikerült.

Edina

Köszönjük a gyönyörű képeket! A stilus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot! Felejthetetlen ,vidám nap volt.

Zamfira és Mózes

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból