Barbara és Barnabás
A fotós stábod

Hello!

Mi vagyunk az Artbalance stúdió vezetői és fotósai.
Munkánk egyben hobbink és szenvedélyünk is.

Több mint 10 éve alkotunk együtt, csapatunk így kivételesen rutinos, munka stílusunk pedig tökéletesre hangolt. Tudjuk mire van szükség egy szuper fotózáshoz, miként érezheti mindenki legjobban magát a velünk töltött idő alatt és miként születhetnek meg a legkülönlegesebb fényképek. Maximalisták vagyunk, így minden napunkon a legjobbra törekszünk. :)

Miért válassz minket?

Főként emberek, családok fotózására specializálódtunk és legtöbbször olyanok állnak kameránk előtt, akik még nem jártak fotózáson, így nem kell aggódnod, hiszen pontosan tudjuk hogyan tudunk segíteni az oldódásba, a legjobb beállítások megtalálásában.

Szeretjük az ötleteket megvalósítani, de örömmel segítünk a teljes fotózás kitalálásában is. :)
Professzionális stúdió

Budapest XI. kerületének legcsendesebb részén, otthonos, kényelmes stúdiónkba érkezve biztosan jól érzed majd magadat és prémium minőséget biztosítunk.

Azonnal látható képek

Akár stúdióban, akár más helyszínen alkotunk azonnal visszanézhetőek a képek nagy kijelzőkön, így tökéletesre hangolhatjuk a beállításokat és biztosan megalkotjuk kedvenc fotóidat.

Profi stáb, smink, frizura készítés

Stábunkat kedves és nagyon profi sminkes, fodrász is erősíti, ráadásul legtöbb portfólió fotózásunkhoz alapáron jár a smink és frizura készítés.

Prémium minőség

Szakmánk részét képezi a technikai felszerelés is, melyben nem szeretjük a kompromisszumokat, így csakis a magas, prémium minőségre számítahtsz Nálunk.

Gyors átadási idő

Nálunk nem kell sokat várnod a képekre, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt át tudjuk adni a kidolgozott képeket.

Megelégedettségi garancia

Velünk biztosra mehetsz, nem kérünk előleget, sőt csak akkor kell fizetned, ha tetszenek a készült képek, ez a Mi megelégedettségi garanciánk számodra.

Fényképeket készítünk
kreativitással és szenvedéllyel

Portfólió fotózás

Milyen képek készülhetnek?

Portré képek

A közeli vagy fél alakos fényképek igazán magával ragadóak. Sokat lehet játszani a fényekkel és beállításokkal, így rengeteg a lehetőség ahhoz, hogy változatos és szenzációs fényképek készüljenek.

Egész alakos képek

Az egész alakos képekben jóval nagyobb szerepet kap az öltözet és a póz is, de ettől lesznek nagyon hatásosak ezek a képek.

Természetes és őszinte képek

Néha a fotókon is a kevesebb több, az egyszerű beállítások, a kényelmes pózok igazán természetes összhatást nyújtanak, így készülnek a legőszintébb képek.

Divat fotók

Ebben a stílusban lehetnek fél alakos-, közeli-, vagy akár teljes alakos fényképek, melyek látványos pózokban, fényekkel és egyedi hangulatban készülnek, ettől lesznek nagyon hatásosak, akár egy címlap fotó.

Glamour vagy fehérneműs fényképek

Egy szép fehérneműben, látványosabb ruhában vagy köntösben, bodyban, esetleg férfi ingben készült igényes és ízléses fotó a hangulatos világítással és pózokkal párosítva nem csak a nőiességet, de a személyes kisugárzást is megragadja.

Fotók pároddal vagy barátaiddal

Ki ne szeretne párjával vagy akár barátjaival pár magával ragadó fotót, mely tökéletesen visszaadja kapcsolatukat, akár vicces, akár más beállításokban.

Számos portfólió fotózás csomagunk közül választhatsz és egyedi igényeiddel is nyugodtan kereshetsz Minket!Nagyon jól éreztem magam és sokat segítettetek abban, hogy ne feszengjek a kamera előtt, így könnyű végigmosolyogni a fotózást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak lettek a képek!

Rebeka

Igazán szépek és ízlésesek lettek a képek! A fotózáson nagyon jól szórakoztam, lenyűgözött a lelkesedésetek, a végeredmény pedig még jobban is sikerült.

Edina

Köszönjük a gyönyörű képeket! A stilus, a színek, a beállítások, minden ahogy azt megálmodtuk. Nem is találhattunk volna Nálatok jobb csapatot! Felejthetetlen ,vidám nap volt.

Zamfira és Mózes

Már régóta vágytam rá, hogy legyen néhány igazán jó képem, és nem csak a családi eseményeken elkapott kedves, de általában előnytelen pillanatok. A fotózásban mégsem a végeredmény tetszett a legjobban, hanem a stúdióban eltöltött néhány óra. Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen, önbizalom-növelő élményt!

Zsuzsa

Kicsit izgatottan indultam hozzátok, de az izgalom gyorsan elmúlt. Hiszen egy profi csapattal találkoztam és kellemes környezetben voltam. Idáig nem szerettem, ha fényképeznek, de ez elmúlt. Nagyon jól éreztem magam Veletek a fotózás alatt. Két remek embert ismertem meg!

Rozália

Régóta vágytam már egy profi fotózásra, szuper szülinapi ajándék volt. Azt hiszem, nem volt könnyű dolgotok velem, de a végére csak sikerült kihozni belőlem is a lehető legtöbbet és a legmosolygósabb arcomat. Nagyon jól éreztem magamat nálatok az elejétől a végéig, sok kedvességet, türelmet és fáradhatatlanságot kaptam tőletek. Az egész rólam szólt, jó érzés volt. Köszönöm :)

Daniella

Nagyon jól éreztem magam veletek, csodálatos volt az egész nap. Annyit nevettünk és beszélgettünk, hogy teljesen úgy éreztem már régóta ismerlek titeket, és ez sokat segített abban, hogy ne izguljak annyira. Olyan élményeket és emlékeket kaptam tőletek, amikre szívesen gondolok vissza, és amikor megnézem a képeket mindig eszembejutnak.

Eszter

Habár picit izgultam a fotózás előtt, már az első percekben tettetek róla, hogy minden félelmem elszálljon:) Kevés ilyen kedves, nyitott emberrel találkozni, aki ráadásul profi abban, amit csinál. Köszönöm Nektek, hogy a formabontóbb bolondságokban is benne voltatok, nagyon jól éreztem magam:) A képek pedig... hát azokra egyelőre nincsenek szavaim, olyan csodaszépek lettek!

Orsi

Az a szívből jövő kedvesség, udvariasság és segítőkészség, ami mind Barbit, mind Barnabást jellemzi, szinte elmondhatatlan. Tökéletesen felszerelt stúdió várja a kedves ügyfeleket és mindenre felkészült és eltökélt profi páros, legyen bármi is a kérés. Minden részletre ügyelnek és finoman, szinte észrevétlenül terelik a fotóalanyt a megfelelő beállásba. Érdekes élmény volt számomra a fotózás, jó volt belátni a "kulisszák mögé". Köszönöm az elkötelezettségüket és mindent az ügyfélért szemléletüket!

Judit

Mi mindenre használhatod a portfólió fotózás szolgáltatásunkat?

Nincs két egyforma fotózás, ezért is szeretjük a munkánkat, minden alkalom izgalmas mindenki számára és a portfólió fotózás számos szuper dologra használható fel.
Íme néhány példa:

Önbizalom szerzésre

Sokan nem hiszik, hogy készülhet Róluk is nagyon jó fotó, erre szoktunk rácáfolni és az önbizalmat helyreállítani egy-egy fotózáson. :)

Kerek évfordulók alkalmával

Rendszeres, hogy születésnap alkalmából érkeznek hozzánk, megörökítve egy kerek életkort. Ezek a fényképek minidg értékesek lesznek és jó lesz visszanézni őket.

Ajándékba adott fotózás

Nagyon kedvelt ajándék és még sosem találkoztunk olyannal, aki nem örült volna Neki, még ha volt is egy kis félelme az egésszel kapcsolatban. :) Szóval ez az ajándék mindig beválik.

Társkeresés céljára

A mai rohanó világban az online társkeresés már nem számít szokatlan dolognak. Pár szuper fotó sokat segíthet a tökéletes első benyomás elérésben.

Néhány kedvenc képünk fotózásainkból