Üdvözlünk oldalunkon!


A Babavárás különleges időszak minden Nő életében, hiszen a szíved alatt növekvő új élet nem csak lelkileg indít el változásokat, de tested is teljesen átalakul életed új szakasza felé haladva. Az ezt az állapotot megörökítő fotósorozat így örök emlék lehet, ami számodra is, illetve gyermekednek is képes lesz megidézni minden szépségét és kihívását az időszaknak, mikor még pocakodban hordtad őt.

Ahogy minden más munkánk alkalmával, úgy a kismama fotózásaink során is fokozottan ügyelünk személyiségedre, stílusodra a képek készítése során, hiszen csak így ragadhatjuk meg őszintén a pillanatot. A beállítások során igyekszünk a lehető legoldottabb légkört kialakítani, valamint párodat is bevonni a fotókba, hiszen ez a sorozat épp úgy a közös történetekről is szól.


Artbalance stúdió - a fotós stábod

Szenvedélyünk a fotózás

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A válasz akár ennyi is lehetne, de a fotózást csak szívvel és szakmaszeretettel lehet csinálni. A fényképezés mindennapi hivatásunk és szenvedélyünk, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra sarkall Minket. Nem véletlenül imádjuk munkánkat, hiszen rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.

Maximalizmusunk a prémium minőségre és kreatív alkotói szemléletre ösztönöz Minket, így csakis modern és színvonalas megoldásokra számíthatsz Tőlünk. :) Több fős fotós stábunk sajátos személyiségi jegyeinek keveredésével pedig bátran mondhatjuk, hogy egyedi csapatot alkotunk.
Barbara

Fotós

Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


Barnabás

Fotós

Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.


Stábtagok akik tökéletessé teszik fotós munkánkat

Kismama fotózás alkalmával is maximalisták vagyunk. Csak a legmagasabb minőségre, kreatív látásmódra törekszünk. Az oldott hangulat elsődleges szempont, hiszen nincs annál jobb ha vidám hangulatban tölthetjük a napunkat, ráadásul ez nagyon sokat segít minden hozzánk érkezőnek, hogy önmaga lehessen.
Ezen kívül a másik legfontosabb, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot, legjobb, legelőnyösebb arcát mutassuk meg amiben Ő maga is nagyon jól érzi magát. Ebben van segítségünkre számos, szakmájukban kiemelkedően teljesítő szakember, sminkesek, fodrászok, ruha és ékszer tervezők.

Legfőbb partnereink
Gali Renáta sminkes

Reni magas szintű szakmai felkészültségével és professzionális hozzáállásával fantasztikus sminkeket készít.Domak Amanda

Amanda igazi szakmaszeretettel készíti el bárki frizuráját a fotózásra.Nebl Mária

Marika fodrászunk mindig az alkalomhoz passzoló és minden részletében tökéletes frizurákat készít.


Petődi Szandra

Szandra is mindig partner a jó hangulatban és mindenki kívánságának megfelelő frizurákat alkot.Júlia Carina Design

Stúdiónk kigészítőiből számos darab Juli keze munkáját dícséri.


Agonács Anita

Anita nem csupán nagyon kedves sminkesünk, de legalább ugyanennyire felkészült szakmailag is.
Stúdiónk

A Te kényelmedre és a Rólad készült tökéletes kismama fotókra hangolva.

Kismama Fotózást vállalunk az ország egész területén, külső helyszínen, beltérben, otthonodban és bármely más helyen.

Műtermi Kismama fotózás munkáinkat pedig saját, Budapest XI. kerületben található professzionális stúdiónkban végezzük, mely teljes mértékben a prémium minőség jegyében került megvalósításra. Stúdiófotózásainkon nem csak a minőségre figyelünk, ugyanolyan fontos, hogy jól érezd magad. Épp ezért fotóstúdiónk kialakításakor az egyik legfontosabb szempontnak a kényelmes és otthonos légkör megteremtését tekintettük, hogy az ott töltött percek a kikapcsolódásról szóljanak. Így lehetnek a Rólad készült kismama fotók őszinték, természetesek, minden merevségtől mentesek.

Stúdiónkat folyamatos megújulás és az évszaknak megfelelő hangulat is jellemzi. A fotózásra használt helyiségek mindegyike precíz tervezés és kivitelezés eredménye. A változatosság jegyében több stílus található meg, például komplett nappali szett modern stílusban, industrial sarok, vintage szoba, fehér téglafal. Ezen kívül a klasszikus egyszínű hátterekkel (fehér, szürke, fekete, barna, stb.) is tudunk fotózni, valamint több mint 30 féle nyomtatott háttérrel, így rengeteg lehetőséget és izgalmas hangulatot nyújt stúdiónk.

A tökéletes komfortérzet jegyében számos fajta Nespresso kapszulás kávé, különböző teák és hűtött üdítők, apró csokoládék választéka is segítenek, melyekkel örömmel kínálunk minden hozzánk érkezőt.

Stúdiónk nyújtotta további kényelmi szolgáltatások:
Néhány aktuális enteriőr és hangulat stúdiónkból:Mi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő kismama fotózást kínálunk.
Az esetek többségében olyan embereknek készítünk fotókat, akiknek szokatlan, ha egy profi fotós kamerája elé kell állniuk, így pontosan tudjuk, mit kell tennünk, hogy ellazítsunk, feloldjuk benned a feszültséget.

Professzionális stúdió

Minden részletében a minőségre és kényelemre hangolva, ahol igazán önmagad lehetsz. Bővebben...Hosszú fotózási időtartam

A tökéletes feloldódás eléréséhez és számos sorozat készítéséhez, a különleges eredményért. Bővebben...Smink és Frizura alapáron

A legelőnyösebb és igazán hozzád illő stílusra hangolva mester szakemberek segítségével. Bővebben...


Azonnal látható fotók

A képek monitoron történő azonnali visszanézésével alakítjuk a beállításokat hibátlanná. Bővebben...Retusálás minden fotón

Csak tökéletes képeket adunk ki, precíz utómunka és retusálást követően. Bővebben...Megelégedettségi garancia

Csak azokért a fotókért és csak akkor kell fizetned ha tetszenek a készült képek. Bővebben...
Kismama fotózás csomagokA prémium kismama fotózás jegyében csomagjaink szinte mindegyikéhez alapáron jár a professzionális smink és fodrász szolgáltatás, melyet a stúdióban történő fotózás alkalmával legjobb és legkedvesebb partnereink fognak készíteni, hogy az eredmény és a hangulat is tökéletes legyen. :)

Számos csomagunk közül választhatsz, így szinte biztosan megtalálod a számodra legideálisabbat, de ha esetleg más elképzelésed lenne bátran keress Minket elérhetőségeinken.
Kismama fotózás stúdióban58.000 Ft

 • 1 Profi smink
 • 1 Profi frizura
 • 10 Retusált kép
 • 3 öltözet
 • Maximum 3 órás fotózás
 • Alternatívák készítése
 • Bővebben a csomagról

Kismama fotózás otthonotokban58.000 Ft

 • Ingyenes kiszállás Budapest területén
 • 2 fős profi fotós stáb
 • 10 Retusált kép
 • 3 öltözet
 • Maximum 2 órás fotózás
 • Alternatívák készítése
 • Bővebben a csomagról

Varázsfotó fotózás csomag16.500 Ft

 • 1 db digitális fotó
 • 1 db 10x15 cm fára nyomtatott Varázsfotó
 • 1 öltözet
 • Maximum 20 perces fotózás
 • 1 díszlet használata
 • Bővebben a csomagról


Rólunk mondták

Részlet vendégkönyvünkből

Egyszer minden nő életében eljön ez az áldott, csodás 9 hónap! ...és az, hogy ilyen csodás fotókkal marad meg számunkra, és a még meg nem született gyermekünknek, azt nektek köszönhetjük! Nagyon élveztük a fotózás minden percét, hogy szabad teret adtatok nekünk, hogy minden olyan laza volt és feszengés nélkül elkészültek ezek a meghitt képek! :) Köszönjük!Baráti hangulatú fotózás volt, ahol az első pillanattól otthon éreztük magunkat. Nem könnyű a gép elé állni, és természetesen viselkedni, idö kell hozzá és türelem. Nálatok mindkettő megvolt. Köszönjük!Minden előttünk íróhoz hasonlóan mi is ismételten csak köszönettel tartozunk a csodás képekért, és a remek hangulatért amit a fotózáson ismét tapasztaltunk. Természetesen nem volt véletlen, hogy második gyermekünk készülődése kapcsán is benneteket kérjünk meg a pocakos fotók elkészítésére, s talán magunk sem gondoltuk, hogy örökmozgó lányunkról is ilyen remek, és rengeteg türelemmel elkészült képeket fogtok készíteni! Nagyon szeretjük, hogy szabadon tudunk veletek ötletelni, s bármilyen kellékre, kívánságra nyitottak vagytok, így végül a fotózás alkalmával helyben alakulhat ki a képek végleges hangulata. Ígéretünkhöz híven a fiunk születése után ismét jelentkezünk majd nálatok, immár majd a harmadik sorozat elkészítésére is, hiszen bevált csapaton ne változtass!MÉG TÖBB BEJEGYZÉS...
Ami érdekelhet

Blogunkban számos cikket találsz sok-sok képpel, információval, érdekességgel.Kismama fotózás

Mindent a kismama fotózásról

Kismama fotózás

Kismama fotók,
érdekességek, tippek kismama fotózás témakörben.

Kültéri kismama fotózás

kismama fotózás Biussal és Csabival

Kültéri kismama fotózás

kültéri kismama fotók. Biussal és Csabival a Margitszigeten jártunk kismama fotózás céljából, íme az eredmény...

Kényelmes Kismama fotózás rohanás nélkül!

Hogy igazán feloldódhass és őszinte kismama fotók készüljenek.

A legfontosabb az őszinte türelem, mely számunkra természetes. Épp ezért Mi bőven hagyunk időt a fotózásra, jóval többet mint amennyire valójában szükség lenne. Nyugodt fotózást biztosítunk, hagyunk időt arra, hogy kicsit megismerjünk, feloldódj, elkészüljön a tökéletesre hangolt sminked / frizurád, szívesen főzünk akár egy csésze teát vagy kávét is a készülődés alatt, ha megkívánod, hiszen mindez kell ahhoz, hogy önmagad lehess, mindenféle görcsösségtől mentesen a képeken.
Profi smink és haj alapáron!

A csodás összhatásért

A kényelmes, rohanás nélküli kismama fotózás másik előnye, hogy van ideje szakembereinknek igényeid szerint finomítani a helyben készített profi sminken és hajon, amely más fotósoknál nem jellemző, de Nálunk alapáron jár szinte minden kismama fotózás csomagunkhoz. Számunkra tényleg az elégedettséged a legfontosabb és azt is tudjuk, hogy könnyebb a feloldódás kameránk előtt, ha tökéletesnek érzed frizurádat és sminkedet egyaránt.

A minőségi követelményeink és elvárásaink nem csak magunkkal szemben nagyok, ugyanez vonatkozik sminkeseinkre és fodrászainkra, így sok év alatt kialakult, minden esetben tökéletes munkát végző szakemberekből álló sminkesek és fodrászok teszik teljessé stábunkat. Az már csak hab a tortán, hogy ráadásul mindannyian nagyon aranyosak és vidámak. :)Azonnal látható kismama fotók

Hogy mindig a csúcson hagyhassuk abba. :)

A stúdiónkban történő kismama fotózás alatt az eredményekről élőben tájékozódhatsz műtermi monitorunkon, ahol a fotók már a készítés pillanatában megjelnnek, így a helyszínen kiválaszthatod a Neked tetsző beállításokat. Egy-eyg sorozat készítésénél pedig egész apró dolgokra is felfigyelhetünk a nagy monitoron történő visszanézésnél, amit még időben javíthatunk, ezzel tökéletessé téve az elkészült képeket.Retusálás minden átadott fotón!

A tökéletesre hangoldt kismama fotókért.

A retusálás sokaknak egyet jelent a lefotózott teljes átalakításával, így végül nem is igazán Ő fog szerepelni a kész fényképen. Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy kifinomult és precíz utómunkákat hajtsunk végre, mely során bár számos dolog finomodik és változik, de az eredmény mégis őszinte és természetes hatást keltő igényes képek.

Végtelenül maximalisták vagyunk munkánkra, így minden átadott kismama fotót csak utómunkát követően adunk át, hiszen csak ezeket tekintjük kész és ügyfeleinket megillető minőségi anyagoknak. Nyrers, utómunka nélküli, félkész képeket ezért nem adunk ki.
Megelégedettségi garancia!

Nem árulunk zsákbamacskát!

Nem szeretjük pusztán üzletnek, pénzkeresetnek tekinteni tevékenységünket, hiszen nem egy árucikket forgalmazunk, ez egy bizalmi kapcsolat, ami Közted és stábunk között áll fenn. A kényelmes tempójú kismama fotózás, a többszöri átöltözés lehetősége, a monitoron egyből visszanézhető képek és egész munkastílusunk arra épül, hogy semmilyen meglepetés ne érjen, ne legyenek kételyeid azzal kapcsolatban, hogy jól választottál mikor meghoztad a döntést, hogy eljössz hozzánk fotózásra. Ráadásul semmit sem kockáztatsz, hiszen sak akkor kell fizetned ha valóban elégedett vagy. Ez a mi megelégedettségi garanciánk.Többszöri átöltözési lehetőség

A legváltozatosabb eredményért.

Az eddigieken túl kismama fotózás alkalmával több öltözetben is készülhetnek képek. Ha pedig nehezedre esik eldönteni miben is készüljenek a kismama fotók hozz magaddal akár egy bőröndnyi ruhát, vagy egy dobozzal a kedvenc ékszereidből mi állni fogjuk a sarat, ígérjük. :) A végeredmény pedig olyan változatos lesz, mintha nem is egyszeri fotózáson vettél volna részt.Megrendelőlap

Az alábbiakban stúdiónk bármely Kismama fotózás csomagját megrendelheted, akár saját magad részére, akár ajándékutalvány formájában.

Megrendeléséhez add meg, hogy mely csomagból szeretnél kérni (beírva a kívánt darabszámot a csomag előtti mezőbe), majd add meg adataidat.

Amennyiben nem sikerülne leadni a rendelést adatlapunkon keresztül kérjük vedd fel elérhetőségeinken velünk a kapcsolatot. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésedet kérjük!


Kismama fotózás stúdióban csomag


Ha szeretnéd megörökíteni a szíved alatt növekvő új élet történetét, saját átalakulásod személyes pillanatait. A kismama fotózás a családi album első fejezete és tudjuk, hogy ezek a képek igazi értéket képviselnek, hiszen még gyermeketek is láthatja majd nagykorában milyen is volt pocaklakóként.

Csomag tartalma:

 • Stúdiónkban történő Kismama fotózás, melyet minden szempontból a Te és Párod kényelmére és a pérmium minőség elérésére alakítottunk ki.


 • 1 db smink, melyet professzionális szakember készít el, hiszen smink nélkül a fotókon karaktered és jellegzetes stílusjegyeid tompulhatnak, így személyiségedhez passzoló sminket fogsz kapni.


 • 1 db frizura készítése, melyet szintén professzionális szakember készít el. A stúdiónkban mosásra, vágásra nincs lehetőség, de például egy csodás feltűzött frizurának vagy egy természetes hullámú besütésnek semmi akadálya. Ha nincs elképzelésed, hogy mit szeretnél nem kell aggódnod, hiszen stábunk segít mindenben és ellát ötletekkel.


 • Fotózás akár 3 különböző öltözetben, így hozhatsz magaddal akár több különböző ruhát, lehet ez akár elegáns, sportos vagy pocakodat hangsúlyosabbá tevő testalakot követő ruha. Az átöltözésekkel tarkított Kismama fotózás végeredménye egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • Maximum 3 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljön sminked, frizurád és egy laza, oldott hangulatú kismama fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 10 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép, mint egy tucat hasonló.


 • A fotózáson külön kismama fotók készülnek, valamint akár közös képek Apukával is ha Ő is bevonható :) és szeretnétek közös fotókat is.


 • Különböző fénytechnikai és fotózási technikákat használunk, hiszen a fotózás alapja maga a fény, melynek ismeretével és kordában tartásával izgalmas hatások érhetőek el, így teljesen eltérő hangulatú felvételeket alkothatunk.


 • A fotók készülhetnek több fajta színes háttér előtt, de bevonhatunk számos bútordarabot és díszletet is az alkotásba, ebben nincs semmilyen korlátozás nálunk.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 58.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 10 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.

  Amennyiben rövid, vagy fazonra vágott hajad van és úgy érzed nem használnád ki a csomagunkhoz adott frizura készítést, akkor jelezd bátran és megbeszélünk egy alternatív díjszabást!  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Kismama fotózás kültéren


  A Kültéri kismama fotózás bármely választott helyszínen történhet, így a képek alaphangulatát ennek megfelelően formálhatjuk. Készülhetnek képek természetben, városban parkban és akár más hangulatos helyen is, csak a képzelet szab határt. Ha pedig nincs elképzelés örömmel segítünk és adunk ötleteket.

  Csomag tartalma:

 • Kültéren történő fotózás Budapesten és 20 km-es környezetén belül ingyenes kiszállással. Felkereshetünk több, egymáshoz közeli helyszínt ezzel tarkítva, egészen más hangulatúvá varázsolva a sorozatokat. Kezdés stúdióban, vagy lakásodon, esetleg más helyszínen ahol megoldható a készülődés.


 • 1 db smink, melyet professzionális szakember készít el, hiszen smink nélkül a fotókon karaktered és jellegzetes stílusjegyeid tompulhatnak, így a természetesség jegyében személyiségedhez passzoló sminket fogsz kapni.


 • Fotózás akár 3 különböző öltözetben, így hozhatsz magaddal akár több különböző ruhát, lehet ez akár elegáns, sportos vagy pocakodat hangsúlyosabbá tevő testalakot követő ruha. Az átöltözésekkel tarkított Kismama fotózás végeredménye egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • 2 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljön sminked, frizurád és egy laza, oldott hangulatú kismama fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 15 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott kismama fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 63.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 15 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  MEGRENDELEM A CSOMAGOT
  Kismama fotózás otthonotokban


  Ha szeretnéd, hogy a kismama fotók otthon készüljenek örömmel megy házhoz fotós stábunk. Stúdiótechnikai eszközeinket is visszük magunkkal, így minden körülményhez tudunk igazodni és az otthon kényelmében a feloldódás sem jelent problémát, minden adott az igazán őszinte, természetes képek készítéséhez.

  Csomag tartalma:

 • Otthoni környezetben történő kismama fotózás Budapesten és 20 km-es környezetén belül ingyenes kiszállással.


 • 1 db smink, melyet professzionális szakember készít el, hiszen smink nélkül a fotókon karaktered és jellegzetes stílusjegyeid tompulhatnak, így a természetesség jegyében személyiségedhez passzoló sminket fogsz kapni. Ha frizura készítést is szeretnél külön díjazás ellenében fodrászunk is érkezik a fotózásra.


 • Fotózás akár 3 különböző öltözetben, így lehet elegáns, sportos vagy pocakodat hangsúlyosabbá tevő testalakot követő ruha. Az átöltözésekkel tarkított Kismama fotózás végeredménye egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • 2 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy oldott hangulatú kismama fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 10 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott kismama fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 58.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 10 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Kombinált kismama fotózás


  Ha egyaránt tetszenek a stúdióban és kültéren készült kismama fotók, akkor nem kell kompromisszumot hoznod, ezt a csomagunkat választva mindkettőt megvalósítjuk.

  Csomag tartalma:

 • Stúdióban és Kültéren készített kismama fotók, Budapesten és 20 km-es környezetén belül ingyenes kiszállással.


 • 1 db smink, melyet professzionális szakember készít el, hiszen smink nélkül a fotókon karaktered és jellegzetes stílusjegyeid tompulhatnak, így a természetesség jegyében személyiségedhez passzoló sminket fogsz kapni.


 • 1 db frizura készítése, melyet szintén professzionális szakember készít el. A stúdiónkban mosásra, vágásra nincs lehetőség, de például egy csodás feltűzött frizurának vagy egy természetes hullámú besütésnek semmi akadály. Ha nincs elképzelésed, hogy mit szeretnél nem kell aggódnod, hiszen stábunk segít mindenben és ellát ötletekkel.


 • Fotózás akár 5 különböző öltözetben, így hozhatsz magaddal akár több különböző ruhát, lehet ez akár elegáns, sportos vagy pocakodat hangsúlyosabbá tevő testalakot követő ruha. Az átöltözésekkel tarkított Kismama fotózás végeredménye egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • Maximum 5 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljön sminked, frizurád és egy laza, oldott hangulatú stúdiós és kültéri kismama fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 20 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott kismama fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 78.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 20 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  VARÁZSFOTÓ fotózás csomag
  A tökéletes fotó tökéletes megjelenésben!

  Egy különleges megjelenés a legjobb fotók számára a Varázsfotó jóvoltából, fára nyomtatott fénykép.
  Különleges, egyedi dekoráció a lakásba, nyaralóba, irodába, magadnak, vagy ajándékba. Prémium minőségű kivitelben, 4 cm vastag fenyőből, kézi megmunkálással készülnek a Varázsfotó alapanyagai, melyre speciális nyomdai technológiával kerülnek nyomtatásra a fényképek, mindez gyönyörű megjelenést és időtálló megoldást biztosít.

  A tökéletes összhatás alapja pedig egy minőségi fotó. Ezt a csomagot választva az Artbalance stúdió profi fotós csapata készíti el az ehhez szükséges fényképet. A fotó készülhet családodról, magadról, de akár kutyusodról vagy akár ajándékba is adhatod párodnak, családodnak, ismerősödnek.

  Csomag tartalma:

 • Stúdiónkban történő fotózás, melyet minden szempontból a kényelmre és a prémium minoség elérésére alakítottunk ki.


 • A fotózás csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 1,000 Ft/fő díjazás ellenében.


 • A Varázsfotó fotózás csomag választása esetén 1 öltözetben készül pár fénykép, 1 választható háttérben és egy beállításban a választott méretaránynak (álló, fekvő, négyzet) megfelelő komponálásban.


 • A fotózás maximum 20 perc időtartamú, mely kényelmesen elegendő a szükséges fotó elkészítéséhez.


 • A csomag keretén belül jellemzően 10-20 fényképet készítünk, melyekből a helyszínen lehet kiválasztani azt az 1 db fotót, melyből végül elkészül a fára nyomtatott, egyedi termék. A kiválasztott 1 db fotón precíz utómunkát hajtunk végre és átadjuk nagy felbontású digitális verzióban is.


 • A csomag tartalmazza a fotózás díját, valamint a kiválasztott 1 db fényképből elkészített 10x15 cm vagy 15x10 cm méretű Varázsfotó fára nyomtatott termékét. Ha pedig más méretben szeretnéd elkészíttetni saját Varázsfotódat természetesen abban is állunk rendelkezésedre. Ha 15x15 cm méretre vágynál 1,000 Ft, ha 15x20 cm méretre 1500 Ft, ha pedig 20x30 cm méretre akkor 3200 Ft ráfizetéssel biztosítjuk számodra.


 • Csomag ára: 16.500 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT
  Ajándékutalvány  Nincs jobb érzés, mint egy igazán eltalált ajándékot adni. A Fotózás nem csak karácsonyra népszerű ajándék, születésnapra, nagy alkalmakra vagy éppen Kismamák számára is sokan ezt választják, így mi sokszor átéljük azt az örömöt amit a fotózás izgalmas élménye és különleges végeredménye nyújt a hozzánk érkezőknek.

  Mi mindent adhat egy különleges kismama fotózás?
  A babavárás izgalmas időszakát örök emlékek formájában, amit Ők maguk is majd biztosan örömmel nézegetnek nagykorukban. Ezt kevés más ajándékkal lehet elérni, ezért is imádjuk annyira szakmánkat.

  Ajándékkártyáinkra 6 hónapos felhasználási lehetőséget biztosítunk a kiállítás napjától, így biztosan lesz rá lehetősége és ideje beváltani minden megajándékozottnak.

  Az Ajándékkártyák azonnal átvehetőek stúdiónkban (előre egyeztetett iőpontban) , de el tudjuk küldeni postán vagy személyes találkozás is megszervezhető egyéb helyszínen.

  Ajándékutalvány rendelés

  Kapcsolat

  Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

  Elérhetőségeink

  Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

  • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

  Közösségi oldalaink

  Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

  Írj Nekünk!

  Adatvédelmi tájékoztató

  Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

  Stúdiónk megközelíthetősége tömegközlekedéssel

  Scroll to Top