Üdvözlünk oldalunkon!


Cserna-Szabó András egyszer bölcsen azt mondta: "A gazdi szívéhez a legrövidebb út az eben át vezet." :) Természetesen, nemcsak ezért készítünk rajongó lelkesedéssel sorozatokat kis és nagy kedvencekről, hanem mindazért a szeretetért is, amit nap, mint nap, vagy épp egy fotózás alatt kaphatunk tőlük.

Kis- és nagy kedvenceinkről különleges és igazán kedves képeket lehet készíteni, de ehhez türelemre, szakértelemre, minőségi technikára és jó adag érzékre van szükségünk. Az állatoknál ugyanis sosem tudhatjuk előre miként fognak reagálni a körülményekre, a fotózásra és magára a fotósra. Gyakorló gazdikként nagyon szeretjük az állatokat, így tudjuk, hogy a fotózás előtt és alatt elsődleges, hogy összeismerkedjünk velük, hiszen jó képek készítésére csak akkor van esélyünk, ha elfogadnak minket.


Artbalance stúdió - a fotós stábod

Megörökítjük kedvenced ellenállhatatlan arcát!

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A válasz akár ennyi is lehetne, de azon túl, hogy a fotózás mindennapi hivatásunk, életünk mozgatórugója, emellett mindannyian emberek és külön személyiségek is vagyunk, így garantáltan egyedülálló és különleges csapatot alkotunk.Részletesen stábunkrólStúdiónk

A Te kényelmedre hangolva

Kisállat Fotózást vállalunk az ország egész területén, külső helyszínen, beltérben vagy akár otthonodban.

Műtermi kisállat fotózás munkáinkat pedig saját, Budapest XI. kerületben található professzionális stúdiónkban végezzük, mely teljes mértékben a prémium minőség jegyében került megvalósításra. Stúdiófotózásainkon nem csak a minőségre figyelünk, ugyanolyan fontos, hogy Te is kiskedvenced is jól érezze magát. Épp ezért fotóstúdiónk kialakításakor az egyik legfontosabb szempontnak a kényelmes és otthonos légkör megteremtését tekintettük, hogy az ott töltött percek a kikapcsolódásról szóljanak. Szeretjük az állatokat, Nekünk is van több kutyusunk akikkel sokat foglalkozunk.

Stúdiónkat folyamatos megújulás és az évszaknak megfelelő hangulat is jellemzi. A fotózásra használt helyiségek mindegyike precíz tervezés és kivitelezés eredménye. A változatosság jegyében több stílus található meg, például komplett nappali szett modern stílusban, industrial sarok, vintage szoba, fehér téglafal, üzleti sarok. Ezen kívül a klasszikus egyszínű hátterekkel (fehér, szürke, fekete, stb.) is tudunk fotózni, valamint több mint 30 féle nyomtatott háttérrel, így rengeteg lehetőséget és izgalmas hangulatot nyújt stúdiónk.

Galériánkban sok-sok kép található stúdiónkban készült fotózásainkból.

A tökéletes komfortérzet jegyében számos fajta Nespresso kapszulás kávé, különböző teák és hűtött üdítők, apró csokoládék választéka is segítenek, melyekkel örömmel kínálunk minden hozzánk érkezőt.

Stúdiónk nyújtotta további kényelmi szolgáltatások:
Néhány aktuális enteriőr és hangulat stúdiónkból:Karácsonyi díszlet

Idén is komplett karácsonyi díszlettel varászoltuk ünnepi hangulatba stúdiónkat, mely 2019. január 01. napjáig vehető igénybe a fotózásokon.

Mi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő kisállat fotózást kínálunk ügyfeleinknek.

Professzionális stúdió

Egy állatbarát hely, mely minden részletében a minőségre hangolt és ahol igazán jól érezheti magát kisállat és gazdi egyaránt. Bővebben...Időkorlát nélküli fotózás

A jó fotók kulcsa a oldott légkör, melyhez idő kell, ezért nem nézzük soha az órát és nem korlátozzuk a Kiskedvenceket. Bővebben...2 fotóssal történő fotózás

Minden fotózáson legalább 2 fős stáb van, ez segíti az alkotói folyamatot és garantálja a tökéletes eredményt.Bővebben...


Képek válogatása otthonról, kényelmesen

Rád bízzuk a választást, amikor Neked a legalkalmasabb, így a legkedvesebb képek kerülnek átadásra. Bővebben...Retusálás minden fotón

Csak tökéletes képeket adunk át, melyek precíz utómunkát és retuáslást követően végül a legszebb formájukat mutatják. Bővebben...Kreatív montázs alapáron

Az elkészült képekből különleges összeállítású montázst készítünk, mely díszítheti akár szobád falát is. Bővebben...
Kisállat fotózás csomagokA kisállatokra gazdáik családtagként tekintenek, így természetesen, hogy helyük van a családi albumban is. :) Ráadásul a kis kedvencek annyira elragadóak, hogy nem lehet megállni a lefotózásukat. Készüljenek hát róluk igazán különleges, minőségi fotók, válaszd bármely kisállat fotózás csomagunkat, ha Te is szeretnél tökéletes fotókat kedvencedről.

Kisállat fotózást a hét bármely napján, hétfőtől-vasárnapig vállalunk.


Stúdiós kisállat csomag45.000 Ft

 • 2 fotós egyidejű alkotása
 • 1-3 órás fotózás
 • 10 Retusált fénykép
 • Portrék és gazdis képek
 • Alternatívák készítése
 • 1 montázs készítése
 • Bővebben a csomagról

Csoportos kisállat csomag58.000 Ft

 • 2 fotós egyidejű alkotása
 • 1-3 órás fotózás
 • 10 Retusált fénykép
 • Akár 3 kisállat egyidjű fotózása
 • Alternatívák készítése
 • 1 montázs készítése
 • Bővebben a csomagról

Professzionális és egyben otthonos fotóstúdió!

Ahol igazán jól érezheti magát mindenki.

Stúdiófotózásainkon nem csak a minőségre figyelünk, ugyanolyan fontos, hogy ember és állat egyaránt jól érezze magát. Épp ezért műtermünk kialakításakor az egyik legfontosabb szempontnak a kényelmes és otthonos légkör megteremtését tekintettük, hogy az ott töltött percek a kikapcsolódásról szóljanak. A kisállatokat nem korlátozzauk, nyugodtan játszhatnak, körülnézhetnek és közben csodás, spontán képek készülhetnek.

kisállat fotózás egyszerre két profi fotóssal

A legátfogóbb fényképanyagért.

Stúdiónkban a kisállat fotózás alkalmával is minimum két rutinos, összeszokott fotóssal dolgozunk, hiszen különböző látásmóddal rendelkezünk, így nem gond ha egyikünk a kisállatokra összpontosít, játszik velük, elvonja a figyelmüket, amíg a másik fotóz. Összeszokott szakmai stábként segítjük egymást a stúdiótechnika beállításában, speciális hatások létrehozásában egy-egy fotó esetében, így a fotózás nem csak kellemesen telik, biztosan különleges eredményt is hoz.

Időkorlát nélküli kisállat fotózás!

Hogy igazán őszinte kisállat fotók készüljenek.

A legfontosabb az őszinte türelem, mely számunkra természetes. Épp ezért más stúdióktól eltérően nálunk nem találsz időkorlátot (20-50 perces, vagy órás fotózás) egy-egy ajánlat esetében. Nyugodt fotózást biztosítunk, hagyunk időt arra, hogy gazdi és kiskedven egyaránt lazíthasson, feloldódjon, hiszen mindez kell ahhoz, hogy mindenféle görcsösségtől mentes képek születhessenek. Ráadásul nagyon szeretjük az állatokat, így biztosan nem unjuk meg sosem a velük töltött időt. :)
Profi smink és haj!

A tökéletes összhatásért

Amennyiben a gazdi igényli van lehetőség profi smink és frizura készítésére, melyet szakemberek készítenek a fotózás előtt. Ha úgy érzed, hogy a közös, gazdis képeknél kényelmesebben mozognál egy szuperül összerakott firzurában és tündöklő sminkben kameráink előtt, akkor ezt a lehetőséget érdemes igénybe venned.

A fotózásokhoz smink igénylése 7,000 FT, firzura igénylése szintén 7,000 FT.

Zárt webgaléria

Válogatás az otthon kényelmében.

A kisállat fotózás alkalmával egyszerre többen is készítünk képeket, több fényképezőgéppel, így bőven van miből válogatni. Számunkra az a legfontosabb, hogy a legkedvesebb képek kerüljenek végül átadásra, ezért fejlesztettük ki zárt webgalériánkat, mely segítségével otthonról válogathatóak ki a fényképek. A glériiába a fotózást követően feltesszük az összes fényképet és amint kiválogatáttad őket pár kattintással eljut hozzánk az összesítés és nekilátunk a képek kidolgozásának.Retusálás minden átadott fotón!

A tökéletesre hangoldt kisállat fotókért.

A képek kidolgozása nem csupán a retusálásról szól, és ezt nem csak az embereket ábrázoló képen érdemes tökéletesen végrehajtani. Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy kifinomult és precíz utómunkákat hajtsunk végre, mely során bár számos dolog finomodik és változik, de az eredmény mégis őszinte és természetes hatást keltő igényes fotók.

Végtelenül maximalisták vagyunk munkánkra, így minden átadott fotót csak utómunkát követően adunk át, hiszen csak ezeket tekintjük kész és ügyfeleinket megillető minőségi anyagoknak. Nyrers, utómunka nélküli, félkész képeket ezért nem adunk ki.
Kreatív montázs készítése alapáron

Legyen Kiskedvenced az otthon dísze is egyben

Az elkészült fotókból egy igényes, gyönyörű montázst készítünk, mely akár pószter, vászonkép vagy egyéb formában is tökéletes emlék és dekoráció lehet lakásodban. A montázst közös ötletelés és egyeztetés után készítjük el, így van lehetőséged kitalálni, hogy mekkor méretre és milyen formájú összeállításra lenne igazán szükséged. A montázst digitális formában adjuk át, melyből nyomdákban lehet készíttetni pósztert, vászonképet vagy egyéb tárgyakat, de ha szeretnéd mi is örömmel segítünk a legyártatásában.Megrendelőlap

Az alábbiakban stúdiónk bármely kisállat fotózás csomagját megrendelheted, akár saját magad részére, akár ajándékutalvány formájában, vagy igényelhetsz összegre szóló ajándékkártyát is, amit egy későbbi fotózás során válthat be a kártya tulajdonosa.

Megrendeléséhez add meg, hogy mely csomagból szeretnél kérni (beírva a kívánt darabszámot a csomag előtti mezőbe).

Utalványok

Egyedi értékű utalvány (például, 5000 Ft, 15000 Ft)
Megrendelés összértéke
Elfogadom, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár, valamint elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).
 
 
 
 

Stúdiós kisállat fotózás csomag


Két összeszokott és képzett fotós stábmunkájával készülnek a képek, az adott sorozat igényeinek megfelelően. Külön a kedvencekről és együtt a gazdival is készülhetnek fényképek.

1-3 órás, szoros időkorlát nélküli stúdiófotózás.

Több különböző háttér és kellék használatának lehetősége

10 db, a sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek utómunka, retusálás után kerülnek átadásra, nagy felbontású digitális formában, vízjel nélkül.

1 db kreatív montázs, melyet a Te elképzeléseid mentén alakítunk ki és végül digitális formában adunk át.

Fekete-fehér alternatívák készítése bármely képből.

Csomag ára: 45.000 Ft

További képek ára a csomaghoz tartozó 10 db-on felül: 2.000 Ft/db

Gazdinak smink és frizura készítése (igény esetén): 7.000 Ft/smink/frizuraMEGRENDELEM A CSOMAGOT

Szabadtéri kisállat fotózás csomag


Két összeszokott és képzett fotós stábmunkájával készülnek a képek, az adott sorozat igényeinek megfelelően. Külön a kedvencekről és együtt a gazdival is készülhetnek fényképek.

Kiszállási díj: Budapesten díjmentes, vidékre 50Ft/km

1-3 órás, szoros időkorlát nélküli szabadtréi fotózás

10 db, a sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek utómunka, retusálás után kerülnek átadásra, nagy felbontású digitális formában, vízjel nélkül.

1 db kreatív montázs, melyet a Te elképzeléseid mentén alakítunk ki és végül digitális formában adunk át.

Fekete-fehér alternatívák készítése bármely képből.

Csomag ára: 40.000 Ft

További képek ára a csomaghoz tartozó 10 db-on felül: 2.000 Ft/db

Gazdinak smink és frizura készítése (igény esetén): 7.000 Ft/smink/frizuraMEGRENDELEM A CSOMAGOTCsoportos kisállat fotózás csomag

Maximum 3 kisállat

Két összeszokott és képzett fotós stábmunkájával készülnek a képek, az adott sorozat igényeinek megfelelően. Külön a kedvencekről és együtt a gazdival is készülhetnek fényképek.

Kiszállási díj: Budapesten díjmentes, vidékre 50Ft/km

1-3 órás, szoros időkorlát nélküli stúdiós vagy szabadtréi fotózás

15 db, a sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek utómunka, retusálás után kerülnek átadásra, nagy felbontású digitális formában, vízjel nélkül.

1 db kreatív montázs, melyet a Te elképzeléseid mentén alakítunk ki és végül digitális formában adunk át.

Fekete-fehér alternatívák készítése bármely képből.

Csomag ára: 58.000 Ft

További képek ára a csomaghoz tartozó 15 db-on felül: 2.000 Ft/db

Gazdinak smink és frizura készítése (igény esetén): 7.000 Ft/smink/frizuraMEGRENDELEM A CSOMAGOT

AjándékutalványNincs jobb érzés, mint egy igazán eltalált ajándékot adni. A Fotózás nem csak karácsonyra népszerű ajándék, születésnapra, nagy alkalmakra is sokan ezt választják, így mi sokszor átéljük azt az örömöt amit a fotózás izgalmas élménye és különleges végeredménye nyújt a hozzánk érkezőknek.

Mi mindent adhat egy egyedülálló kisállat fotózás?
Sok nevetést, különleges élményt és a kész képeken át örök emlékeket a kis kedvencekkel, amiknek biztosan fix helye lesz a polcokon és albumokban. Ezt kevés más ajándékkal lehet elérni, ezért is imádjuk annyira szakmánkat.

Az idei évben egy gyönyörű ajándékutalványt is gyártattunk, hogy tökéletes formába lehessen átadni a fotózást. A négy oldalas kártya egyik oldalát úgy alakítottuk ki, hogy akár írni, rajzolni is lehessen rá, ezzel még személyesebbé téve az összhatást.

Ajándékkártyáinkra fél éves felhasználási lehetőséget biztosítunk a kiállítás napjától, így biztosan lesz rá lehetősége és ideje beváltani minden megajándékozottnak.
Ajándékutalvány rendelés

Mi vagyunk az Artbalance stúdió!

Minőség, megbízhatóság, rugalmasság.


A fotózás nem csupán mindennapi hivatásunk, de életünk mozgatórugója is. Megfűszerezi napjainkat, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra sarkall, rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.Barbara

Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


Barnabás

Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.


Béla

Mottóm: Végletekre törekszem, célom, hogy olyan módon mutassam be a személyeket, eseményeket, érzelmeket, ami egyszerre meghökkentő és érzelemtől fűtött.

A fotózás a kedvenc időtöltésem és szenvedélyem. Mindig az új perspektívákat keresem. Minden egyes feladatot kihívásként kezelek és maximális erőbedobással végzek, hiszen egy-egy fotóval egy megelőlegezett bizalmat kell igazolnom és ez a legnehezebb és legmegtisztelőbb feladat is egyben. A fénykép ugyan fizikai valójában csak egy pillanatot örökít meg, de amikor újra és újra elővesszük felszínre törnek a mögötte rejlő érzelmek. Azt szeretném, ha a fényképeim által ezeket sikerülne közvetíteni, legyen szó esküvőről, portréról vagy családi fotókról. Hiszem, hogy egy vidám, romantikus és szerethető világban élünk, amit ugyan néha szürke fellegek árnyékolnak, de olyankor rápillantunk egy-egy fényképre és az emlékek által újra kisüt a nap. Én ezért vettem kezembe a fényképezőgépet.

Kapcsolat

Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

 • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

Közösségi oldalaink

Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

Írj Nekünk!

Adatvédelmi tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Stúdiónk megközelíthetősége tömegközlekedéssel

y
Scroll to Top