Üdvözlünk oldalunkon!


A technológiai robbanás eredményeként napjainkra egyre nagyobb szerep hárul a cégek napi működésében a vizuális kommunikációra, valamint az ehhez szükséges fotós háttéranyagokra. Legyen szó új alkalmazottak felvételéről, vagy a cég vezetőinek, munkatársainak igényes bemutatásáról elengedhetetlen a tökéletes első benyomás elérése.

Több mint 7 éve készítünk önéletrajz fotókat, üzleti fotókat mind stúdiónkban, mind külső helyszínen legyen szó akár egy főről vagy egy nagyobb létszámú cégről. így nagy szakmai tapasztalattal és magas technikai háttérrel kínálunk professzionális megoldást üzleti fotózásokhoz. Sokan kényelmetlenül érzik magukat a fényképezőgép előtt de Mi tudjuk, hogyan érhetjük el, hogy igazán őszinte, természetes képeket alkothassunk és mindenki számára beszédes, előnyős beállításokat találjunk.
Komplett csomagkínálatot állítottunk össze, melyből kiválasztható az elképezlésekhez passzoló fotózás.

Amennyiben hatékony és minőségi fotókra van szükséged céljaid eléréséhez önéletrajzodban, céges weboldaladonn, üzleti katalógusokban, prospektusokban, reklámkiadványokban, bízd nyugodtan ránk magad. De örömmel készítjük el előnyös, igényes szakmai felvételeidet akkor is, ha szeretnéd, hogy portréfotóidat látva később emlékeznének Rád, csapatod tagjaira.

Artbalance stúdió - a fotós stábod

A professzionális megjelenéshez

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A fotózás egy olyan alkotói foglalkozás, melyet szenvedély és szakmaszeretet nélkül nem lehetséges igazán jól végezni.
Mi mindezeken túl maximalizmussal és kifinomult látásmóddal végezzük mindennapos fotózásainkat, ahol csakis a legmagasabb minőséget tartjuk elfogadhatónak. Stábunk igazán egyedi, hiszen többen dolgozunk együtt, így kiegészítve és segítve egymást, de stábunkban profi fodrászok, sminkesek is vannak, akik szintén tudnak segíteni a tökéletes összhatás elérésében.Részletesen stábunkrólStúdiónk

A Te kényelmedre és a Rólad készült tökéletes fotókra hangolva.

Üzleti fotózást vállalunk kültéren, irodai környzeteben, üzlethelyiségben, vagy egyéb helyszínen is, akár teljes stúdiótechnikai felszerelés kitelepítésével.

Műtermi munkáinkat saját, Budapest XI. kerületben található professzionális stúdiónkban végezzük, mely teljes mértékben a prémium minőség jegyében került felépítésre.
A stúdióban különböző egyszínű, végtelenített háttereket használunk, de számos bútor és dekoráció is rendelkezésünkre áll, melyekből élettereket és hangulatos díszleteket is varázsolhatunk a fotózásra, akár üzleties, irodai berendezésekkel.

Stúdiónk nyújtotta kényelmi szolgáltatások:

Mi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő fotózást kínálunk ügyfeleinknek.
Az esetek többségében olyan embereknek készítünk fotókat, akiknek szokatlan, ha egy profi fotós kamerája elé kell állniuk, így pontosan tudjuk, mit kell tennünk, hogy ellazítsunk, feloldjuk benned a feszültséget.

Professzionális stúdió

Minden részletében a minőségre és kényelemre hangolva, ahol igazán önmagad lehetsz. Bővebben...Kiszállás teljes stúdiótechnikával

Komplett profi technikai háttérrel fotózás bárhol, több fős stábbal. Bővebben...Kivételesn gyors leadási határidő

Az üzleti, vagy önéletrajz fotók elsőbbséget élveznek, 48 órán belül átadjuk őket. Bővebben...


Azonnal látható fotók bárhol is vagyunk

A képek monitoron, táblagépen való visszanézésével alakítjuk a beállításokat hibátlanná. Bővebben...Retusálás minden fotón

Csak tökéletes képeket adunk ki, precíz utómunka és retusálást követően. Bővebben...Megelégedettségi garancia

Azokért a fotókért és csak akkor kell fizetned ha tetszenek a készült képek. Bővebben...
Üzleti fotózás csomagjaink

Csomagkínálatunk kialakításánál igyekeztünk nagyon átfogó és igazán teljes megoldást kínálni minden ügyfelünk számára, de ha csomagjaink között nem találnád a számodra tökéletes megoldást keress Minket bizalommal elérhetőségeinken.Önéletrajz és üzleti fotózást a hét bármely napján, hétfőtől-vasárnapig 10:00 és 18:00 óra között vállalunk előre egyeztetett időpontban.
Weboldalunkon feltüntetett áraink bruttó árak, melyek 0% áfát tartalmaznak.


Stúdiós üzleti fotózás csomagjainkÖnéletrajz csomag12.000 Ft

 • Stúdió fotózás
 • Egyszínű háttér
 • 3 Retusált kép
 • 3 öltözet lehetőség
 • 45 perc időtartam
 • LinkedIn kompatibilis komponálás
 • Megelégedettségi garancia
 • Bővebben a csomagról

Business fotó csomag25.000 Ft

 • Stúdiós fotózás
 • 5 Retusált kép
 • 3 öltözet lehetőség
 • Enteriőrben vagy egyszínű háttérrel
 • 1 óra időtartam
 • Portrék és teljes alakos képek
 • Megelégedettségi garancia
 • Bővebben a csomagról

Üzleti fotózás csomagjaink kiszállással, profi stúdiótechnika kiepítésévelEgyszemélyes üzleti fotózás csomag kiszállással45.000 Ft

 • Profi stúdiótechnika kitelepítése
 • Portré képek készítése
 • 5 Retusált kép
 • 2 öltözet lehetőség
 • Enteriőrben, vagy egyszínű háttérrel
 • Alternatívák készítése
 • Megelégedettségi garancia
 • Bővebben a csomagról

Enteriőr és vállalati fotózás csomag85.000 Ft

 • Profi stúdiótechnika kitelepítése
 • Portréfotók készítése
 • Csoportképek készítése
 • Darabáron történő elszámolás
 • Egységes háttér és kompozíciók
 • Enteriőr, telephely, eszközpark fotók
 • Megelégedettségi garancia
 • Bővebben a csomagrólAkik már Minket választottakRólunk mondták

Részlet vendégkönyvünkből

Bár eddig még sosem vettem részt fotózáson, nagyon élveztem! Kedvesek, rugalmasak és profik voltatok mindketten! Szuper volt, hogy számítógépen azonnal vissza lehetett nézni a képeket. Nagy dolog, hogy korlátlan átöltözési lehetőség van, illetve hogy nincs időkorlát! Köszönöm a képeket, jól sikerültek!Köszönöm szépen a fotózást! Nehezen oldódom ilyen helyzetekben és szinte sose vagyok elégedett a végeredménnyel, de a hozzáértéseteknek, türelmeteknek és jókedveteknek köszönhetően végre születtek rólam olyan képek, amik visszaadják az egyéniségemet és bátran meg merem mutatni őket másoknak is.
Mindenkinek fogom ajánlani a stúdiótokat. Az oka pedig hogy rendkívül szimpatikusak vagytok, és nagyon nagy türelemmel rendelkeztek. Teljesen fel tudtam oldódni ami a kettőtök érdeme. Ez azért fontos, mert ha ez nem sikerül akkor nem lehet jó képeket csinálni. Természetesen fontos még az ár is (hol nem?) hiszen csak annyi képet kell kifizetni, amennyi tetszik. Sokat segítettetek az instrukcióitokkal, a beállításokkal. Ezek nélkül is nehéz lett volna jó képeket csinálni.Profik vagytok! Minden túlzás nélkül! Manapság nehéz olyan fotós stábot találni, akik valóban csupa szívből dolgoznak minőségi munka mellett és látszik rajtuk, hogy ez az életük. Véleményem szerint, a Ti titkotok ebben rejlik. Az önéletrajzomhoz szerettem volna egy megnyerő és természetes sorozatot. Mégis úgy érzem, én ennél sokkal többet kaptam Tőletek: önbizalmat a jövőbeli megmérettetésekhez a karrier világában, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Ismeretlenül toppantam a stúdióba, mégis néhány perc elteltével jókedvetekkel és humorotokkal egy másik dimenzióba repítettetek. Megszűnt minden gátlás, feszültség, korlát és önmagam lehettem. Pont emiatt sem kellett erőlködnöm az őszinte mosolyokon, mert a légkör már eleve adott volt. Nagyszerűen éreztem magam és örülök, hogy egy ilyen aranyos csipet-csapattal tölthettem a vasárnap délutánomat, akikhez bármikor örömmel és bizalommal térhetek vissza.Határozott elképzelés nélkül érkeztem Babihoz és Barnabáshoz az Artbalance Stúdióba. Egyszerűen csak jó minőségű portréfotóra volt szükségem. Hamar kiderült, hogy a csapat könnyedén kitalálja helyettem mi az amit szeretnék, és mi az ami hozzám való. Profi fotós tudásuk mellett lenyűgöző volt látni, hogy a vendég kezelésében is rendkívül otthonosan mozognak. Bármilyen későbbi felvetésemre a válaszuk mindig az volt, hogy: "Igen persze, ez megoldható." Az Artbalance-nál a szaktudás, az emberismeret, és a figyelmesség együtt jár, ezért kiváló képek születnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom Barbiékat!MÉG TÖBB BEJEGYZÉS...
Ami érdekelhet

Blogunkban számos cikket találsz sok-sok képpel, információval, érdekességgel."Milyen és hogyan készül az ideális önéletrajz fotó?"

A tökéletes első benyomás kulcsa.

"Milyen és hogyan készül az ideális önéletrajz fotó?"

Profi Önéletrajz fotó a tökéletes első benyomásért és szakmai önéletrajzért. A feladat összetettebb mint gondolnád.

Bővebben a portréfotózásról stábunkkal

Hogyan dolgozunk?

Még több cikkünk portréfotózás témakörben.

Mesélünk mi történik portréfotózás alkalmával és bepillantást engedünk a kulisszák mögé.

Önéletrajz csomag

Mikor ajánljuk?

Ha szakmai önéletrajzodban igényes, minőségi megjelenésére van szükséged és ha szeretnél élni a tökéletes első benyomás erejével.

Csomag tartalma:

 • Stúdiónkban történő fotózás, melyet minden szempontból a kényelemre és a prémium minőség elérésére alakítottunk ki.


 • Egyszínű hátteres, közeli vagy félalakos portré fotók készülnek önéletrajzokhoz passzoló beállításokkal. Kreatív képeket nem készítünk ennek a csomagnak a keretében, de kivételes esetekben egy sorozat kérhető egész alakos komponálással.


 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik a fotózásra, de igény esetén örömmel hívunk stábunk tagjai közül sminkest 7.000 Ft díjazásért vagy fodrászt szintén 7.000 Ft ellenében.


 • Fotózás akár 3 öltözetben, hogy garantáltan megtaláljuk a számodra is legjobban tetsző öltözetet, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk, és így kipróbálhatunk több variációt is, akár egy konzervatívabb és például egy sportosan elegáns vonalat is.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki és megmutatjuk miként mutatnak különböző oldalaid, valamint segítünk a hozzád és céljaidhoz legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • 45 perc időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljenek a tökéletes fotók. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 3 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerülnek átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép, mint egy tucat hasonló.
  Mi történik a képek retusálása és utómunkája alatt? Erről szóló cikkünket itt olvashatod el. >>>


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen verziót is belőlük felár nélkül.


 • Linkedin weboldallal kompatibilis képformátumokban is gondolkodunk, hiszen ha négyzet alakúra kell vágni a fényképet, akkor arra külön érdemes készülni és már a készítésnél ügyelni ennek lehetőségére.


 • Csomag ára: 12.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 3 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2.000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  Fotózásra előre történő bejelentkezés szükséges, mely elérhetőségeinken lehetséges, vagy online megrendelő felületünk használatával.


  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Üzleti portré fotózás csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha vállalkozásod weboldalán, közösségi oldalán és kommunikációjában minőségi bemutatkozó fotóra van szükséged. Egy őszinte, a személyiségednek és céljaidnak egyaránt megfelelő kisugárzású közeli portréfotó erejével a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

  Csomag tartalma:

 • Professzionális stúdiónkban történő fotózás választható egyszínű háttér előtt (fehér, szürke, fekete, barna, mintás stb).


 • A fotózáson közeli komponálású, minőségi portré képek készülnek.

 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik a fotózásra, de igény esetén örömmel hívunk stábunk tagjai közül sminkest 7.000 Ft díjazásért vagy fodrászt szintén 7.000 Ft ellenében.


 • 3 átöltözési lehetőséget biztosítunk, hogy garantáltan megtaláljuk a számodra is legjobban tetsző öltözetet, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, akár egy konzervatívabb és például egy sportosan elegáns vonalat is.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki és megmutatjuk miként mutatnak különböző oldalaid, valamint segítünk a hozzád és céljaidhoz legjobban passzoló beállítást, hangulatot megtalálni.


 • 1 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljenek a tökéletes fotók. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 4 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 20.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 4 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  Fotózásra előre történő bejelentkezés szükséges, mely elérhetőségeinken lehetséges, vagy online megrendelő felületünk használatával.


  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Business fotózás csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha az üzleti világban vagy vállalkozásod weboldalán és kommunikációjában minőségi megjelenésére van szükséged. Egy őszinte, a személyiségednek és céljaidnak egyaránt megfelelő kisugárzású fotó erejével a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

  Csomag tartalma:

 • Ezt a csomagot választva professzionális stúdiónkban történő fotózás alkalmával bármely díszletünk, berendezett enteriőrünk használható, de készülhet egyszínű háttér előtt is sorozat akár vegyesen.


 • A fotózáson portré- és teljes alakos fotók is készülhetnek az igényeknek megfelelően.


 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik a fotózásra, de igény esetén örömmel hívunk stábunk tagjai közül sminkest 7.000 Ft díjazásért vagy fodrászt szintén 7.000 Ft ellenében.


 • 3 átöltözési lehetőséget biztosítunk, hogy garantáltan megtaláljuk a számodra is legjobban tetsző öltözetet, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, akár egy konzervatívabb és például egy sportosan elegáns vonalat is.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki és megmutatjuk miként mutatnak különböző oldalaid, valamint segítünk a hozzád és céljaidhoz legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • 1 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljenek a tökéletes fotók. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 5 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de örömeml készítünk fekete-fehér képeket alternatívaként díjmentesen.

 • Csomag ára: 25.000 Ft  Fotózásra előre történő bejelentkezés szükséges, mely elérhetőségeinken lehetséges, vagy online megrendelő felületünk használatával.


  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Csoportos stúdiós üzleti fotózás csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha a vállalkozás cégvezetőiről, munkatársairól egységes és igényes portré fotókra van szükség. Az egységes portréképek erejével a professzionalizmus, a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

  Csomag tartalma:

 • Professzionális stúdiónkban történő fotózás választható egyszínű háttér előtt (fehér, szürke, fekete, barna, mintás stb) egységes beállítással minden résztvevőről.


 • A fotózáson közeli komponálású, minőségi portré képek készülnek.


 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik a fotózásra, de igény esetén örömmel hívunk stábunk tagjai közül profi sminkest és fodrászt. Díjak mind frizura, mind smink esetén: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő


 • 2 öltözetben is készülhetnek fotók, amennyiben van rá igény, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, például egy saját öltözetet és akár egy céges logóval ellátott munkahelyi öltözetet.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki mindenkinél, segítünk a legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • A fotózásra érkezők létszáma nincs korlátozva, de csoportképet maximum 10 főig tudunk vállalni a stúdiónkban.


 • A változó igények miatt alapáron a csomag 10 db fotót tartalmaz, melyek a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválaszthatóak és mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló. A csomagot tartalmazó 10 db fotón felül választott további fotók díja 2.000 Ft/kép.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de örömmel készítünk fekete-fehér képeket alternatívaként díjmentesen.

 • Csomag ára: 40.000 Ft  Fotózásra előre történő bejelentkezés szükséges, mely elérhetőségeinken lehetséges, vagy online megrendelő felületünk használatával.


  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Egyszemélyes üzleti portré fotózás kiszállással

  Mikor ajánljuk?

  Ha az üzleti világban vagy vállalkozásod weboldalán és kommunikációjában minőségi megjelenésére van szükséged, melyek nem stúdióban készülnek, hanem saját irodádban, üzlethelyiségedben vagy egyéb helyszínen. A külső helyszíni fotózásra komplett fénytechnikai és fotózástechnikai eszközökkel érkezik stábunk, így profi stúdiókörülményeket hozunk létre és ennek megfelelő minőségben készülhetnek el a szükséges fényképek. Egy őszinte, a személyiségednek és céljaidnak egyaránt megfelelő kisugárzású fotó erejével a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

  Csomag tartalma:

 • Ezt a csomagot választva a fotózás helyszínére teljes stúdiótechnikát telepítünk ki stábunkkal a prémium minőség eléréséhez. Budapesten belül a kiszállási díjat tartalmazza a csomag ára, egyéb helyszínen egyedi díjazás ellenében vállaljuk a fotózást.


 • A fotózáson prémium minőségű portré- és teljes alakos fotók is készülhetnek természetes környezetben vagy általunk biztosított egyszínű háttér előtt (például fehér vagy szürke).

 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik velünk a fotózásra, de igény esetén örömmel viszünk stábunk tagjai közül sminkest 7.000 Ft díjazásért vagy fodrászt szintén 7.000 Ft ellenében.


 • 2 átöltözési lehetőséget biztosítunk, hogy garantáltan megtaláljuk a számodra is legjobban tetsző öltözetet, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, akár egy konzervatívabb és például egy sportosan elegáns vonalat is.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki és táblagépen azonnal megmutatjuk miként mutatnak különböző oldalaid, valamint segítünk a hozzád és céljaidhoz legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • 1 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljenek a tökéletes fotók. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 5 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 45.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 5 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.  Fotózásra előre történő bejelentkezés szükséges, mely elérhetőségeinken lehetséges, vagy online megrendelő felületünk használatával.


  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Többszemélyes vállalati portréfotózás csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha a vállalkozás cégvezetőiről, munkatársairól egységes és igényes portré fotókra van szükség, melyek nem stúdióban készülnek, hanem saját irodában, üzlethelyiségben vagy egyéb helyszínen. A külső helyszíni fotózásra komplett fénytechnikai és fotózástechnikai eszközökkel érkezik stábunk, így profi stúdiókörülményeket hozunk létre és ennek megfelelő minőségben készülhetnek el a szükséges fényképek. Az egységes portréképek erejével a professzionalizmus, a tökéletes első benyomás és hitelesség nem jelenthet problémát.

  Csomag tartalma:

 • Ezt a csomagot választva a fotózás helyszínére teljes stúdiótechnikát telepítünk ki stábunkkal a prémium minőség eléréséhez. Budapesten belül a kiszállási díjat tartalmazza a csomag ára, egyéb helyszínen egyedi díjazás ellenében vállaljuk a fotózást.


 • A fotózáson portré- és teljes alakos fotók is készülhetnek természetes környezetben, enteriőrben, munkaállomáson, vagy általunk biztosított egyszínű háttér előtt (például fehér vagy szürke).


 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik velünk a fotózásra, de igény esetén örömmel viszünk stábunk tagjai közül profi sminkest és fodrászt. Díjak mind frizura, mind smink esetén: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő


 • 2 öltözetben is készülhetnek fotók, amennyiben van rá igény, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, például egy saját öltözetet és akár egy céges logóval ellátott munkahelyi öltözetet.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki mindenkinél, segítünk a legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • A változó igények miatt alapáron a csomag 10 db fotót tartalmaz, melyek a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválaszthatóak és mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló. A csomagot tartalmazó 10 db fotón felül választott további fotók díja 2.000 Ft/kép.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de örömeml készítünk fekete-fehér képeket alternatívaként díjmentesen.

 • Csomag ára: 65.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Enteriőr és üzleti fotózás csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha a vállalkozás cégvezetőiről, munkatársairól egységes és igényes portré fotókra van szükség, melyek nem stúdióban készülnek, hanem saját irodában, üzlethelyiségben vagy egyéb helyszínen. Valamint ha a vállalat üzlethelyiségéről, irodájáról, telephelyéről enteriőr fényképekre is igény van. A külső helyszíni fotózásra komplett fénytechnikai és fotózástechnikai eszközökkel érkezik stábunk, így profi stúdiókörülményeket hozunk létre és ennek megfelelő minőségben készülhetnek el a szükséges fényképek.

  Csomag tartalma:

 • Ezt a csomagot választva a fotózás helyszínére teljes stúdiótechnikát telepítünk ki stábunkkal a prémium minőség eléréséhez. Budapesten belül a kiszállási díjat tartalmazza a csomag ára, egyéb helyszínen egyedi díjazás ellenében vállaljuk a fotózást.


 • A fotózáson portré- és teljes alakos fotók készülhetnek természetes környezetben, enteriőrben, munkaállomáson, vagy általunk biztosított egyszínű háttér előtt (például fehér vagy szürke), valamint enteriőr fotókat is készítünk.


 • Ebben a csomagban sminkes, fodrász szakember alapesetben nem érkezik velünk a fotózásra, de igény esetén örömmel viszünk stábunk tagjai közül profi sminkest és fodrászt. Díjak mind frizura, mind smink esetén: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő.


 • 2 öltözetben is készülhetnek fotók, amennyiben van rá igény, hiszen sokszor fotókon más mutat igazán jól, mint ahogy eleinte gondolnánk és így kipróbálhatunk több variációt is, például egy saját öltözetet és akár egy céges logóval ellátott munkahelyi öltözetet.


 • Minden öltözetben több pózt próbálunk ki mindenkinél, segítünk a legjobban passzoló beállítást megtalálni.


 • Enteriőr képek esetén több nézőpontból és beállítással készülnek képek, így a széles választékból biztosan kiválaszthatóak a elképzelésekhez tökéletesen passzoló fotók.


 • A változó igények miatt alapáron a csomag 15 db fotót tartalmaz, melyek a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválaszthatóak és mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép mint egy tucat hasonló. A csomagot tartalmazó 10 db fotón felül választott további fotók díja 2.000 Ft/kép.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de örömmel készítünk fekete-fehér képeket alternatívaként díjmentesen.

 • Csomag ára: 85.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT


  Professzionális és egyben otthonos fotóstúdió!

  Az őszinte, profi fotókért

  Stúdiófotózásainkon nem csak a minőségre figyelünk, ugyanolyan fontos, hogy jól érezd magad. Épp ezért műtermünk kialakításakor az egyik legfontosabb szempontnak a kényelmes és otthonos légkör megteremtését tekintettük, hogy az ott töltött percek a kikapcsolódásról szóljanak. Így lehetnek a Rólad készült üzleti fotók őszinték, természetesek, minden merevségtől mentesek.

  Stúdiónkban az üzleti típusú fotózás alkalmával is minimum két rutinos, összeszokott fotóssal dolgozunk Veled, hiszen különböző látásmóddal rendelkezünk, így a legkülönbözőbb ötleteket tudjuk mozgósítani egy-egy felkérés során. Összeszokott szakmai stábként segítjük egymást a stúdiótechnika beállításában, így a fotózás nem csak kellemesen telik, biztosan különleges eredményt is hoz. Az eredményekről élőben tájékozódhatsz műtermi monitorunkon, ahol a fotók már a készítés pillanatában megjelnnek, így a helyszínen kiválaszthatod a neked tetsző beállításokat, amiket az igényeid mentén tovább finomíthatunk.

  Extra hosszú és rugalmas időtartalmú Üzleti vagy Önéletrajz fotózás!

  Hogy igazán feloldódhass és természetes, magabiztos kisugárzású fotók készüljenek.

  A legfontosabb az őszinte türelem, mely számunkra természetes. Épp ezért sok más fotós kollégától eltérően mi bőven hagyunk időt a fotózásra, jóval többet mint amennyire valójában szükség lenne. Nyugodt fotózást biztosítunk, hagyunk időt arra, hogy kicsit megismerjünk, feloldódj. Szívesen főzünk akár egy csésze teát vagy kávét is a készülődés alatt, ha megkívánod, hiszen mindez kell ahhoz, hogy önmagad lehess, mindenféle görcsösségtől mentesen a képeken.
  Kiszállás teljes stúdiótechnika kitelepítéssel

  Mert a kivételesen magas minőséghez a technika is elengedhetetlen

  A mi értékrendünknek megfelelő prémium minőségű fotózáshoz nem csupán hosszú tanulásunk és a szakmában eltöltött rengeteg év, de a komplett technikai háttér is alapvető feltétele. Ezért olyan esetekben mikor nem műtermünkben történik a fotózás sem mondunk le a teljes stúdiótechnikai eszközökkel történő fényképezésről és minden szükséges technikával felszerelve érkezünk meg a helyszínekre stábunkkal. A professzionális bevilágításhoz és összhatáshoz számunkra elegendő akár egy kisebb tárgyaló vagy folyosó is, ahol rendelkezésünkre áll körülbelül 2 méter x 5 méteres hely.
  Azonnal látható fotók bárhol is vagyunk

  A minden részletében tökéletes képekért.

  A stúdiónkban történő önéletrajz és üzleti fotózás alatt az eredményekről élőben tájékozódhatsz műtermi monitorunkon, ahol a fotók már a készítés pillanatában megjelnnek, így a helyszínen kiválaszthatod a Neked tetsző beállításokat. Egy-egy sorozat készítésénél pedig egész apró dolgokra is felfigyelhetünk a nagy monitoron történő visszanézésnél, amit még időben javíthatunk, ezzel tökéletessé téve az elkészült képeket.
  Egyéb helyszínen történő fotózásnál pedig táblagépen nézzük vissza a fotókat és csak akkor fejezzük be a munkát, ha tökéletesen elégedett mindenki a készült fotókkal.

  Retusálás minden átadott fotón!

  A tökéletesre hangoldt fotókért.

  A retusálás sokaknak egyet jelent a lefotózott teljes átalakításával, így végül nem is igazán Ő fog szerepelni a kész fényképen. Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy kifinomult és precíz utómunkákat hajtsunk végre, mely során bár számos dolog finomodik és változik, de az eredmény mégis őszinte és természetes hatású, igényes képek.

  Végtelenül maximalisták vagyunk munkánkra, így minden átadott fotót csak utómunkát követően adunk át, hiszen csak ezeket tekintjük kész és ügyfeleinket megillető minőségi anyagoknak. Nyrers, utómunka nélküli, félkész képeket ezért nem adunk ki.
  Megelégedettségi garancia!

  Nem árulunk zsákbamacskát!

  Nem szeretjük pusztán üzletnek, pénzkeresetnek tekinteni tevékenységünket, hiszen nem egy árucikket forgalmazunk, ez egy bizalmi kapcsolat, ami Közted és stábunk között áll fenn. Az extra hosszú és rugalmas időtartalmú fotózás, a többszöri átöltözés, a monitoron egyből megjelenő fotók és egész munkastílusunk arra épül, hogy semmilyen meglepetés ne érjen, ne legyenek kétejeid azzal kapcsolatban, hogy jól választottál mikor meghoztad a döntést, hogy minket kérsz fel fotóid elkészítéséhez. Ráadásul semmit sem kockáztatsz, hiszen csak azokért a képekért és csak akkor kell fizetned ha valóban elégedett vagy. Ez a mi megelégedettségi garanciánk.  Gyors leadási határidő

  Mert az idő pénz

  Tudjuk, hogy a fotózást követően minden ügyfelünk már nagyon várja, hogy megkapja a fotóit, különösen igaz ez az önéletrajz vagy üzleti anyagokra, hiszen az ilyen jellegű képek nem saját felhasználásra készülnek, hanem eredményes üzleti vagy karrierépítési célra. Ezért önéletrajz vagy üzleti fotózásunk abszolút priorítást élvez Nálunk és a lehető legrövidebb idő alatt adjuk át ezeket a fotókat. Irányadónak tekintjük és mindig törekszünk rá, hogy ezen képanyagokat a kiválasztást követően 48 órán belül kidolgozva átadjuk.

  Megrendelőlap

  Az alábbiakban üzleti fotózás csomagjai közül rendelhetsz.

  Megrendeléséhez add meg, hogy mely csomagból szeretnél kérni (beírva a kívánt darabszámot a csomag előtti mezőbe), majd töltsd ki a kért adatokat.

  Amennyiben nem sikerülne leadni a rendelést adatlapunkon keresztül kérjük vedd fel elérhetőségeinken velünk a kapcsolatot. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésedet kérjük!

  Stúdiós önéletrajz és üzleti fotózás csomagok

  Üzleti fotózások kiszállással csomagok

  Megrendelés összértéke
  Elfogadom, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár.
   
   
   
   

  Mi vagyunk az Artbalance stúdió!

  Minőség, megbízhatóság, rugalmasság.


  A fotózás nem csupán mindennapi hivatásunk, de életünk mozgatórugója is. Megfűszerezi napjainkat, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra sarkall, rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.  Barbara

  Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

  Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


  Barnabás

  Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

  Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.


  Béla

  Mottóm: Végletekre törekszem, célom, hogy olyan módon mutassam be a személyeket, eseményeket, érzelmeket, ami egyszerre meghökkentő és érzelemtől fűtött.

  A fotózás a kedvenc időtöltésem és szenvedélyem. Mindig az új perspektívákat keresem. Minden egyes feladatot kihívásként kezelek és maximális erőbedobással végzek, hiszen egy-egy fotóval egy megelőlegezett bizalmat kell igazolnom és ez a legnehezebb és legmegtisztelőbb feladat is egyben. A fénykép ugyan fizikai valójában csak egy pillanatot örökít meg, de amikor újra és újra elővesszük felszínre törnek a mögötte rejlő érzelmek. Azt szeretném, ha a fényképeim által ezeket sikerülne közvetíteni, legyen szó esküvőről, portréról vagy családi fotókról. Hiszem, hogy egy vidám, romantikus és szerethető világban élünk, amit ugyan néha szürke fellegek árnyékolnak, de olyankor rápillantunk egy-egy fényképre és az emlékek által újra kisüt a nap. Én ezért vettem kezembe a fényképezőgépet.

  Galéria  Kapcsolat

  Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

  Önéletrajz és üzleti fotózást a hét bármely napján, hétfőtől-vasárnapig 10:00 és 18:00 óra között vállalunk előre egyeztetett időpontban.

  Elérhetőségeink

  Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

  • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

  Közösségi oldalaink

  Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

  Írj Nekünk!

  Stúdiónk megközelíthetősége tömegközlekedéssel

  Scroll to Top