Üdvözlünk oldalunkon!


A gyermekek szinte észrevétlenül, varázsütésre cseperednek fel a szemünk előtt, így igazi értéket jelent, ha különleges fényképekkel örökítjük meg a közös pillanatokat. A babák, gyermekek fotózása ráadásul teljesen eltér a felnőttekétől, hiszen nem tudhatjuk, hogy a fotózás alkalmával mi fog Nekik megtetszeni, mit szeretnének éppen csinálni, mivel is lehet őket éppen lekötni egy kicsit, hogy elkészülhessenek a kívánt fényképek. Ebben jelenthet igazi segítséget közel 10 éves tapasztalatunk és az ez idő alatt szerzett hatalmas rutinunk.

Fotózásainkon jellemzoen egyszerre ketten dolgozunk összhangban, így gyorsan tudjuk változtatni a technikai beállításokat, a díszleteket vagy ha épp arra van szükség egyikünk lekötheti a kicsik figyelmét, hogy elcsíphessük a legkedvesebb pillanatokat.


Artbalance stúdió - a fotós stábod

Szenvedélyünk a fotózás

Családi fotózás, ahogy máshol nem láthatod...

Kik vagyunk?

Fotósok vagyunk!
A válasz akár ennyi is lehetne, de a fotózást csak szívvel és szakmaszeretettel lehet csinálni, főként ha gyermekeket és családokat örökítünk meg. A fényképezés mindennapi hivatásunk és szenvedélyünk, a legjobb teljesítményre és folyamatos megújulásra ösztönöz Minket. Nem véletlenül imádjuk munkánkat, hiszen rengeteg pozitív élményt nyújt ügyfeleink elégedettségén, örömén keresztül.

Maximalizmusunk a prémium minőségre és kreatív alkotói szemléletre sarkall Minket, így csakis modern és színvonalas megoldásokra számíthatsz Tőlünk. :) Több fős fotós stábunk sajátos személyiségi jegyeinek keveredésével pedig bátran mondhatjuk, hogy egyedi csapatot alkotunk.
Barbara

Fotós

Mottóm: Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk.

Sokszor mondják rám, hogy tipikus kos vagyok, fejjel a falnak, azért ez szerintem nem egészen igaz. Legtöbbször alaposan körbejárom a dolgokat, megfontoltan döntök és maximum csak utána jön a falfejelés. :) Ez csupán annyit tesz, hogy kitartó vagyok és ha valamit elkezdtem végigcsinálom, bármi áron elérem a célt. Persze ennél sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, egy fotós és egy háziasszony keveréke, némi maximalizmussal, humorral, kitartással és iróniával, fűszerezve.


Barnabás

Fotós

Mottóm: A fotós szeme olyan dolgokon is megakad, amin másoké tovább siklik.

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek élete során több munkahelye és mellette több hobbija, kedvenc sportja volt, vagy van jelenleg is. Azt gondolom, ez nagyon is kell ahhoz, hogy az ember magára találhasson és pontosan tudja, mikor jár a neki legmegfelelőbb úton. Kellenek a sikertelen próbálkozások, a kudarcok és minden olyan dolog, amit igazán nem úgy terveztünk, de végül komolyan megformálják és alakítják életünket és személyiségünket. Én elmondhatom, hogy megtaláltam azt, amiben ki tudok teljesedni, ráadásul mindezt egy különleges csapattal közösen tehetem meg.

Stúdiónk

Az abszolút gyerekbarát hely, ahol igazán jól érezhetitek Magatokat.

Fotózást vállalunk az ország egész területén, otthoni környezetben és egyéb helyszíneken egyaránt.

Műtermi munkáinkat pedig saját, Budapest XI. kerületben található professzionális stúdiónkban végezzük, mely teljes mértékben a prémium minőség jegyében került megvalósításra. Családi fotózás alkalmával nem csak a minőségre figyelünk, ugyanolyan fontos, hogy jól érezzétek magatokat. Épp ezért fotóstúdiónk kialakításakor az egyik legfontosabb szempontnak a kényelmes és otthonos légkör megteremtését tekintettük, hogy az ott töltött percek a kikapcsolódásról szóljanak. A felnőttek a mindennel ellátott sminkszobában készülhetnek a fotózásra, a babák öltöztetéséhez pedig pelenkázó is rendelkezésetekre áll. Játékokkal, kiegészítőkkel tesszük igazi élménnyé a gyerekeknek a nálunk töltött időt, hogy ne kötelező programnak érezzék a családi fotózást, inkább jó programnak és szórakozásnak. :)

Stúdiónkat folyamatos megújulás és az évszaknak megfelelő hangulat is jellemzi. A fotózásra használt helyiségek mindegyike precíz tervezés és kivitelezés eredménye. A változatosság jegyében több stílus található meg, például komplett nappali szett modern stílusban, industrial sarok, vintage szoba, fehér téglafal, üzleti sarok és 2020 január 05. napig Karácsonyi díszlet is! Ezen kívül a klasszikus egyszínű hátterekkel (fehér, szürke, fekete, stb.) is tudunk fotózni, valamint több mint 30 féle nyomtatott háttérrel, így rengeteg lehetőséget és izgalmas hangulatot nyújt stúdiónk.

Galériánkban sok kép található stúdiónkban készült fotózásainkból.

A tökéletes komfortérzet jegyében számos fajta Nespresso kapszulás kávé, különböző teák és hűtött üdítők, apró csokoládék választéka is segítenek, melyekkel örömmel kínálunk minden hozzánk érkezőt.

Stúdiónk nyújtotta további kényelmi szolgáltatások:
Néhány aktuális enteriőr és hangulat stúdiónkból:

Idei évi karácsonyi díszletünkben 2020.január 05. napjáig vállalunk fotózásokatMi az amire nálunk biztosan számíthatsz?

Egyedülálló munkastílusunkkal mindig teljes és minden részletre kiterjedő családi fotózást kínálunk ügyfeleinknek.

Professzionális, családbarát stúdió

Egy családbarát hely, mely minden részletében a minőségre hangolt és ahol a gyerekek is igazán jól érezhetik magukat. Bővebben...Utómunka minden fotón

Csak tökéletes képeket adunk át, melyek precíz utómunkát követően végül a legszebb formájukat mutatják. Bővebben...Több átöltözési lehetőség

Némely családi fotózáson több, teljesen különböző sorozat is készül, több átöltözéssel tarkítható a végeredmény. Bővebben...
Családi fotózás csomagokBármely csomagunk rendelhető ajándékutalvány formájában is, mely fél évig beváltható.

Igyekeztünk nagyon átfogó és igazán teljes megoldást kínálni, de ha esetleg más elképzelésed lenne bátran keress Minket elérhetőségeinken.

Családi fotózást a hét bármely napján, hétfőtől-vasárnapig vállalunk előre történő bejelentkezés alapján.


Már különleges Karácsonyi díszlettel is 2020.január 05. napjáig!Családi fotózás csomagjainkKarácsonyi családi fotózás csomag25.000 Ft

 • 100-150 db alapkorrekciós kép
 • 5 db digitális retusált kép
 • 1 öltözet
 • Maximum 1 órás fotózás
 • Karácsonyi díszlet
 • Bővebben a csomagról

Családi fotózás csomag48.000 Ft

 • 150-200 db alapkorrekciós kép
 • 10 db Retusált kép
 • 2 öltözet
 • Maximum 1,5 órás fotózás
 • 2 díszlet használata
 • Bővebben a csomagról

Anya-Lánya csomag55.000 Ft

 • 100-150 db alapkorrekciós kép
 • 10 db Retusált kép
 • 2 öltözet
 • Maximum 2 órás fotózás
 • Őszinte, vidám közös fotósorozat
 • Bővebben a csomagról

Kültéri Családi fotózás csomag55.000 Ft

 • 150-200 db alapkorrekciós kép
 • 10 db Retusált kép
 • 1 öltözet
 • Maximum 1 órás fotózás
 • 1 helyszínen
 • Bővebben a csomagról

Ünnepi fotózás csomag68.000 Ft

 • 2 fotós alkotói munkája
 • 200-250 db alapkorrekciós kép
 • Ingyenes kiszállás Budapest és környékén
 • Maximum 2 órás fotózás
 • Csoportképek és portrék készítése
 • Bővebben a csomagról

Ajándékutalvány

 • Azonnal átvehető szép ajándékkártya
 • Bármely csomag választható
 • Prémium minőségben
 • 6 hónap felhasználási idő
 • Bővebben

Rólunk mondták

Részlet vendégkönyvünkből

Nagyon szerencsésnek érezzük Magunkat hogy eljutottunk Hozzátok!! Sikerült elérnetek a gyerekeknél, főleg kisfiamnál azt, amit kevés fotósnak sikerült, hogy felszabadultan, hacsak pár kép erejéig, de partner legyen a fotózás alatt. Neki is és nekünk is szimpatikusak voltatok, vagytok, ez nagyon sokat számít. Az úgynevezett beállított képek mellett sikerült bőven spontán készült képet is készítenetek, örültünk ennek is. Élveztük az egész fotózást az elejétől a végéig, mikor már picit fáradtabb volt Mindenki még akkor is. Férjem utólag bánja hogy nem sok képre állt be, már a nyers képek is tetszettek neki is. Édesanyám először kísért el minket és nagyon pozitív élményekkel gazdagon távozott, róla és a gyerekekről szuper képek készültek amik örök emlékként szolgálnak. Összegezve egy nagyon rokonszenves, profi csapat vagytok, tényleg szép munkát végeztek és gyorsan. Nagyon remélem sikerül még eljutnunk hozzátok a jövőben.Nagy izgalommal vártuk a fotózást Nálatok! Két kisgyermek édesanyjaként (Roland 2,5 Jázmin 4,5 )fel voltam készülve, hogy nem lesz egyszerű mutatvány! :-) Főleg, hogy ez volt az első ilyen stúdió fotózásuk! Már a megérkezésünkkor meglepődve tapasztaltam, hogy milyen felszabadultan, vidáman jártak körbe mindent.... fedezték fel a stúdiót! Köszönhető Nektek, a kedves, közvetlen, barátságos fogadtatásnak! Az első pillanattól kezdve nagyon jól érezték magukat és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a végeredmény a csodás fotók! Barbi külön köszönet ,hogy megszelídítetted a "MAKRANCOS HÖLGYET" Őt nagyon nehéz fotózni, de Nektek sikerült a bizalmába férkőzni! Köszönjük szépen!
Fotózás során a legfontosabb számomra az volt, hogy kisfiam jól érezze magát és természetesen ez a képeken is tükröződjön. Ezt maximálisan megkaptam. Végig a rugalmasság, kedvesség és a kicsire való odafigyelés jellemezte a fotózást. Köszönöm, hogy segítettetek megörökíteni a manó-korszakunk ezen szakaszát!Minden előttünk íróhoz hasonlóan mi is ismételten csak köszönettel tartozunk a csodás képekért, és a remek hangulatért, amit a fotózáson ismét tapasztaltunk. Természetesen nem volt véletlen, hogy második gyermekünk készülődése kapcsán is benneteket kérjünk meg a pocakos fotók elkészítésére, s talán magunk sem gondoltuk, hogy örökmozgó lányunkról is ilyen remek, és rengeteg türelemmel elkészült képeket fogtok készíteni! Nagyon szeretjük, hogy szabadon tudunk veletek ötletelni, s bármilyen kellékre, kívánságra nyitottak vagytok, így végül a fotózás alkalmával helyben alakulhat ki a képek végleges hangulata. Ígéretünkhöz híven a fiunk születése után ismét jelentkezünk majd nálatok, immár majd a harmadik sorozat elkészítésére is, hiszen bevált csapaton ne változtass!MÉG TÖBB BEJEGYZÉS...
Ami érdekelhet

Blogunkban számos cikket találsz sok-sok képpel, információval, érdekességgel.A tökéletes családi fotóalbum állomásai

Családi fotózás lépésről-lépésre

A tökéletes családi fotóalbum állomásai

CSaládi fotózás lépésről lépésre
Mikorra érdemes időzíteni a fotózást?
Ezt vesszük sorjában cikkünkben.

Még több bejegyzés családi fotózásokról

Sok-sok kép és érdekesség stábunktól.

Még több bejegyzés családi fotózásokról

Családi fotózás stúdiónkban, kültéren, otthoni környezetben sok képpel és érdekességgel.

Családi fotózás sok mosollyal és vidámsággal

Ágoston imádnivaló mosolyai

Családi fotózás sok mosollyal és vidámsággal

Ágoston sokat mosolygott a stúdióban történő családi fotózás alkalmával és láthatóan élvezte.

Utómunka minden fotón

100% Prémium minőség

Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy kifinomult és precíz utómunkákat hajtsunk végre a gépeinkből kikerülő fotókon, mely során számos dolog finomodik és változik, az eredmény pedig beszédes, látványos, természetes hatást keltő igényes képek. Minden fotóval egyenként foglalkozunk és annyi időt töltünk velük, amennyit csak szükséges ahhoz, hogy minden tökéletes legyen.

A családi fotózás képeibol készülnek alapkorrekciós fotók, melyeken számos dolgot finomhangolunk, mint például a fényeket, kontrasztot, színmélységeket és egyéb dolgokat, melyek javítanak az összhatáson. Némely fotókon pedig teljes retusálást végzünk, mely során az elozoeken túl eltunnek például a borhibák, javításra kerülnek akár a képbe nem illo dolgok vagy olyan módosítások történnek melyek tökéletessé teszik minden szempontból az adott fényképet.

Végtelenül maximalisták vagyunk munkánkra és a legjobb minőségre törekszühnk, így csak utómunkát követően adunk át fotókat, hiszen csak ezeket tekintjük kész és ügyfeleinket megillető minőségi anyagoknak. Nyrers, utómunka nélküli, félkész képeket ezért nem adunk ki.
Többszöri átöltözés

Változatos képsorozatok

Némely családi fotózás csomagunkhoz több ruházatban történő fényképezést is biztosítunk. A különböző öltözetek lehetnek különböző stílusúak a sorozatokhoz pedig más-más díszletet, vagy hátteret használhatunk, így a végeredmény nagyon változatos lesz.Egyedi tervezésű, minőségi fotókönyv

Kézzel fogható emlékek

A mai világban már szinte minden digitális, amit a családi fotók sem úsztak meg. Persze szépek a fényképek a monitoron nézve és persze sokszor kényelmesebb őket így kezelni, feltenni közösségi oldalra vagy elküldeni emailben, de közel sem nyújt akkora élményt és lehengerlő hatást, mint egy csodás fotókönyv, melyet kézbe vehetünk, érezhetjük kötését, a lapok textúráját és a fényképek varázslatosan mutatnak benne. A családi fotózás képeiből is szívesen készítünk könyvet, melynek biztos helye lesz otthonotok polcán, de akár ajándéknak is tökéletes. Minden esetben egyedileg tervezzük meg a könyvet, így garantáltan nincs két egyforma és csak akkor kerül nyomdába ha mindannyian tökéletesnek érezzük. A könyvek ráadásul magas minőségűek és széles választékúak, így sosem okoz gondot a megálmodott könyv létrehozása.
A könyvekről a www.mercatomomento.com oldalon láthattok képeket és sok információt.Varázsfotó
A tökéletes fotó tökéletes megjelenésben.

Egy különleges megjelenés a legjobb fotók számára a Varázsfotó jóvoltából, fára nyomtatott fénykép asztalra, polcra vagy akár falra. Szeretjük a modern, kreatív és nagyon igényes dolgokat ezért azonnal megtetszett Nekünk ez a megoldás.

Mi a Varázsfotó?
Különleges, egyedi dekoráció a lakásba, nyaralóba, irodába, magadnak, vagy ajándékba. Prémium minőségű kivitelben, 4 cm vastag fenyőből, kézi megmunkálással készülnek a Varázsfotó alapanyagai, melyre speciális nyomdai technológiával kerülnek nyomtatásra a fényképek, mindez gyönyörű megjelenést és időtálló megoldást biztosít.

A tökéletes összhatás alapja pedig egy minőségi fotó. Egyedi Varázsfotó fotózás csomagunkat választva az Artbalance stúdió profi fotós csapata készíti el az ehhez szükséges fényképet. A fotó készülhet családodról, magadról, de akár kutyusodról vagy akár ajándékba is adhatod párodnak, családodnak, ismerősödnek. Stúdiónkban a fotózás alkalmával meg is tudod nézni ezeket prémium minőségű, garantáltan egyedi megjelenésű képes termékeket és garantáljuk, hogy el fogja nyerni a tetszésedet. :)
Megrendelőlap

Ajándékutalvány, ami mindig nagy sikert arat!
Bármely csomagunk rendelhető ajándékutalvány formájában, mely fél évig beváltható.
Személyes átvétellel (előre egyeztett időpontban) December 23.-ig lehet igényelni utalványt, de van lehetőség elektronikus utalványra is, melyet emailben is meg tudunk küldeni.

Az alábbiakban stúdiónk bármely családi fotózás csomagját megrendelheted, akár saját magad részére, akár ajándékutalvány formájában, amit egy későbbi fotózás során válthat be a kártya tulajdonosa.

Megrendeléséhez add meg, hogy mely csomagból szeretnél kérni (beírva a kívánt darabszámot a csomag előtti mezőbe).

Amennyiben nem sikerülne leadni a rendelést adatlapunkon keresztül kérjük vedd fel elérhetőségeinken velünk a kapcsolatot. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésedet kérjük!

Megrendelés összértéke
Elfogadom, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár, valamint elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).
 
 
 
 

VARÁZSFOTÓ fotózás csomag
A tökéletes fotó tökéletes megjelenésben!

Egy különleges megjelenés a legjobb fotók számára a Varázsfotó jóvoltából, fára nyomtatott fénykép.
Különleges, egyedi dekoráció a lakásba, nyaralóba, irodába, magadnak, vagy ajándékba. Prémium minőségű kivitelben, 4 cm vastag fenyőből, kézi megmunkálással készülnek a Varázsfotó alapanyagai, melyre speciális nyomdai technológiával kerülnek nyomtatásra a fényképek, mindez gyönyörű megjelenést és időtálló megoldást biztosít.

A tökéletes összhatás alapja pedig egy minőségi fotó. Ezt a csomagot választva az Artbalance stúdió profi fotós csapata készíti el az ehhez szükséges fényképet. A fotó készülhet családodról, magadról, de akár kutyusodról vagy akár ajándékba is adhatod párodnak, családodnak, ismerősödnek.

Csomag tartalma:

 • Családbarát stúdiónkban történő fotózás, melyet minden szempontból a Ti kényelmetekre és a prémium minoség elérésére alakítottunk ki.


 • A fotózás csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 1,000 Ft/fő díjazás ellenében.


 • A Varázsfotó fotózás csomag választása esetén 1 öltözetben készül pár fénykép, 1 választható háttérben és egy beállításban a választott méretaránynak (álló, fekvő, négyzet) megfelelő komponálásban.


 • A fotózás maximum 20 perc időtartamú, mely kényelmesen elegendő a szükséges fotó elkészítéséhez.


 • A csomag keretén belül jellemzően 10-20 fényképet készítünk, melyekből a helyszínen lehet kiválasztani azt az 1 db fotót, melyből végül elkészül a fára nyomtatott, egyedi termék. A kiválasztott 1 db fotón precíz utómunkát hajtunk végre és átadjuk nagy felbontású digitális verzióban is.


 • A csomag tartalmazza a fotózás díját, valamint a kiválasztott 1 db fényképből elkészített 10x15 cm vagy 15x10 cm méretű Varázsfotó fára nyomtatott termékét. Ha pedig más méretben szeretnéd elkészíttetni saját Varázsfotódat természetesen abban is állunk rendelkezésedre. Ha 15x15 cm méretre vágynál 1,000 Ft, ha 15x20 cm méretre 1500 Ft, ha pedig 20x30 cm méretre akkor 3200 Ft ráfizetéssel biztosítjuk számodra.


 • Csomag ára: 16.500 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT
  Mini Családi fotózás csomag


  Egy közös fotósorozat Rólatok!
  A csomag családi fotózás csomagunk egy rövidített verziója, mellyel egy általatok választott enteriőrünk vagy hátterünk használatával készül a fotósorozat.
  A csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 3,000 Ft/fő díjazás ellenében.
  A fotózáson résztvevők száma stúdiónk kapacitása miatt maximum 10-12 fő lehetséges.

  Csomag tartalma:

 • Családbarát stúdiónkban történő családi fotózás, melyet minden szempontból a Ti kényelmetekre és a prémium minoség elérésére alakítottunk ki. Ha pedig szeretnétek inkább kültéri helyszínen vagy otthonotokban készíttetni a képeket a kültéri családi fotózás csomagunk a megfelelő választás számotokra.


 • Ebben a csomagban nem érkezik profi sminkes és fodrász a fotózásra, de természetesen igényelhető az Ő segítségük a családi fotózás felkészítésében.
  Sminkelési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő.
  Frizura készítési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fo esetén 6.500 Ft/fő, 3 fo esetén 6.000 Ft/fő, 4 fo esetén 5.000Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő


 • A mini családi fotózás alkalmával egy öltözetben készülnek képek, egyetlen díszlet, berendezett enterior vagy háttér választható és a fotózás alatt készülnek külön-külön portrék és elkapott pillanatok a gyerekekről és közös családi képek is különböző felállásban, például gyerekek csak anyával, csak apával, gyerekek együtt és persze az egész család közösen.


 • A mini családi fotózás maximum 1 óra időtartamú, mely kényelmesen elegendő a számos, változatos fotók elkészítéséhez.


 • A mini családi fotózás csomagot választva nagy mennyiségű, 100-150 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszőlegesen kiválasztott 5 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra.


 • Az alapkorrekciós képekből kiválasztott 5 db retusált képen nem csak precíz utómunkát hajtunk végre, de ezekből fekete-fehér verziókat is készítünk. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetőség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban fekete-fehér alternatívákkal kiegészítve.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen stúdiónkban történő család fotózásnál fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket monitoron és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha elnyerik tetszésetek a fotózás helyszínén látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 25.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT
  Családi fotózás csomag


  Hogy a közös képek tényleg élményt jelentsenek.
  A csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 3,000 Ft/fő díjazás ellenében.
  A fotózáson részt vevők száma stúdiónk kapacitása miatt maximum 10-12 fő lehetséges.
  Imádjuk a munkánkat és igencsak maximalisták vagyunk, így a piacon talán egyedülálló kondíciókat dolgoztunk ki családok számára, hogy semmiben ne szenvedhessetek hiányt.

  Csomag tartalma:

 • Családbarát stúdiónkban történő családi fotózás, melyet minden szempontból a Ti kényelmetekre és a prémium minőség elérésére alakítottunk ki. Ha pedig szeretnétek inkább kültéri helyszínen vagy otthonotokban készíttetni a képeket a kültréi családi fotózás csomagunk a megfelelő választás számotokra.


 • Ebben a csomagban nem érkezik profi sminkes és fodrász a fotózásra, de természetesen igényelhető az Ő segítségük a családi fotózás felkészítésében.
  Sminkelési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő.
  Frizura készítési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fo esetén 6.500 Ft/fő, 3 fo esetén 6.000 Ft/fő, 4 fo esetén 5.000Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő


 • 2 öltözetben, akár 2 különböző enteriőrben vagy háttér előtt történő családi fotózás, így ha van kedvetek akár összeöltözhettek egyszínűbe vagy mindenki lehet a kedvenc ruhájában, illetve akár több stílust is kipróbálhatunk az ünnepi és elegáns ruháktól kezdve a mezítlábas farmeres megoldásig. Ha nincs ötletek az sem jelent problémát örömmel látunk el Titeket tanácsokkal és segítünk megtalálni a legjobb irányt, a végeredmény pedig egy igazán különleges, változatos családi fotósorozat lesz.


 • A családi fotózás alatt készülnek külön-külön portrék és elkapott pillanatok a gyerekekről és közös családi képek is különböző felállásban, például gyerekek csak anyával, csak apával, gyerekek együtt és persze az egész család közösen. Csinálhatunk formálisabb beállításokat, de szeretjük a spontán hatású vagy vicces képeket is, így ebben is örömmel leszünk partnerek és a fotózás alatt segítünk a különböző pózok és csoportképek kitalálásában.


 • A családi fotózás maximum 1,5 óra időtartamú, mely kényelmesen elegendő a számos, változatos kép elkészítéséhez.


 • Ezt a családi fotózás csomagot választva nagy mennyiségű, 150-200 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszőlegesen kiválasztott 10 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra.


 • Az alapkorrekciós képekből kiválasztott 10 db retusált képen nem csak precíz utómunkát hajtunk végre, de ezekből fekete-fehér verziókat is készítünk. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetőség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban fekete-fehér alternatívákkal kiegészítve.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen stúdiónkban történő családi fotózás alkalmával fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket monitoron és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha elnyerik tetszésetek a fotózás helyszínén látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 48.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Baba / Gyermek fotózás csomag


  Karon üléstől a kúszás-mászáson át az első lépésig, futkározásig, nagy játszásokig.
  A gyerekek gyorsan felnőnek és eközben igazán sok változáson mennek keresztül, aranyosabbnál aranyosabb oldalukat mutatják meg, melyeket fotókon megőrizni igazi értéket képviselnek.

  Csomag tartalma:

 • Családbarát stúdiónkban történő baba vagy gyerek fotózás, melyet minden szempontból a kényelemre és a prémium minőség elérésére alakítottunk ki. Ha pedig szeretnétek inkább kültéri helyszínen vagy otthonotokban készíttetni a képeket a kültéri családi fotózás csomagunk a megfelelő választás számotokra.


 • A csomag egyetlen baba / gyermek fotózását tartalmazza, ha közös képeket szeretnétek családi fotózás csomagunk lesz a tökéletes választás. Ha több gyerkőcötök van és róluk szeretnétek képeket, akkor 5.000 Ft/gyermek ellenében ez a csomagunk kibővíthető.


 • Fotózás akár 2 különböző öltözetben, ezzel változatos és különleges fotósorozatot érve el.


 • A Baba / Gyerek fotózás maximum 1 óra időtartamú, hiszen tudjuk, hogy ennyi ido alatt biztosan elkészül sok-sok fotó, sot ha szükséges bármikor megállhatunk akár egy kis evésre vagy tisztába rakásra.


 • Fotózás 1 választott enteriőrben, díszletben vagy háttér előtt.


 • Ezt a fotózás csomagot választva nagy mennyiségű, 100-150 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszolegesen kiválasztott 10 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra.


 • Az alapkorrekciós képekből kiválasztott 10 db retusált képen nem csak precíz utómunkát hajtunk végre, de ezekből fekete-fehér verziókat is készítünk. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetőség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban fekete-fehér alternatívákkal kiegészítve.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen stúdiónkban történő babafotózásnál fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket monitoron és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha elnyerik tetszésetek a fotózás helyszínén látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 30.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Kismama fotózás stúdióban csomag


  Ha szeretnéd megörökíteni a szíved alatt növekvő új élet történetét, saját átalakulásod személyes pillanatait. A kismama fotózás a családi album első fejezete és tudjuk, hogy ezek a képek igazi értéket képviselnek, hiszen még gyermeketek is láthatja majd nagykorában milyen is volt pocaklakóként.

  Ezt a csomagunkat választva a kismama fotózás stúdiónkban történik, de ha például kültéren vagy otthonotokban szeretnéd a fotózást ide kattintva más kismama fotózás csomagjaink közül is választhatsz.

  Csomag tartalma:

 • Stúdiónkban történő Kismama fotózás, melyet minden szempontból a Te és Párod kényelmére és a pérmium minőség elérésére alakítottunk ki.


 • 1 db smink, melyet professzionális szakember készít el, hiszen smink nélkül a fotókon karaktered és jellegzetes stílusjegyeid tompulhatnak, így személyiségedhez passzoló sminket fogsz kapni.


 • 1 db frizura készítése, melyet szintén professzionális szakember készít el. A stúdiónkban mosásra, vágásra nincs lehetőség, de például egy csodás feltűzött frizurának vagy egy természetes hullámú besütésnek semmi akadálya. Ha nincs elképzelésed, hogy mit szeretnél nem kell aggódnod, hiszen stábunk segít mindenben és ellát ötletekkel.


 • Fotózás akár 3 különböző öltözetben, így hozhatsz magaddal akár több különböző ruhát, lehet ez akár elegáns, sportos vagy pocakodat hangsúlyosabbá tevő testalakot követő ruha. Az átöltözésekkel tarkított Kismama fotózás végeredménye egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • 3 óra időtartam, mely kényelmesen elég, hogy elkészüljön sminked, frizurád és egy laza, oldott hangulatú kismama fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőled és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • 10 db, a készült sorozatokból tetszőlegesen kiválasztott fotó, amelyek mindegyike precíz utómunka, retusálás után kerül átadásra, nagy felbontású digitális formában. Nyers képeket nem adunk át, hiszen félmunkát nem végzünk és tudjuk, hogy sokkal többet ér kevesebb, de tökéletesre hangolt fénykép, mint egy tucat hasonló.


 • A fotózáson külön kismama fotók készülnek, valamint akár közös képek Apukával is ha Ő is bevonható :) és szeretnétek közös fotókat is.


 • Különböző fénytechnikai és fotózási technikákat használunk, hiszen a fotózás alapja maga a fény, melynek ismeretével és kordában tartásával izgalmas hatások érhetőek el, így teljesen eltérő hangulatú felvételeket alkothatunk.


 • A fotók készülhetnek több fajta színes háttér előtt, de bevonhatunk számos bútordarabot és díszletet is az alkotásba, erre sincs semmilyen korlátozás nálunk.


 • A képeket színes verzióban küldjük, de ha szereted a fekete-fehér képeket örömmel készítünk ilyen alternatívát is belőlük teljesen díjmentesen.

 • Csomag ára: 58.000 Ft

  Összeszokott stábunknak és a hagyományosan jó hangulatnak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy meglepünk a végeredménnyel és több fénykép fog tetszeni a csomagot tartalmazó 10 db fotónál, de természetesen van rá lehetőség, hogy további képeket válassz, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.

  Amennyiben rövid, vagy fazonra vágott hajad van és úgy érzed nem használnád ki a csomagunkhoz adott frizura készítést, akkor jelezd bátran és megbeszélünk egy alternatív díjszabást!  MEGRENDELEM A CSOMAGOT
  KARÁCSONYI CSALÁDI FOTÓZÁS CSOMAG


  Egy Ünnepi fotósorozat Rólatok!
  A csomag karácsonyi díszletünk, enteriőrünk használatával készülő fotósorozatra vonatkozik.
  A csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 3,000 Ft/fő díjazás ellenében.
  A fotózáson résztvevők száma stúdiónk kapacitása miatt maximum 10-12 fő lehetséges.

  Csomag tartalma:

 • A karácsonyi családi fotózás alkalmával kizárólag a karácsonyi díszletünket használjuk. A fotózás alatt készülnek külön-külön portrék és elkapott pillanatok a gyerekekről és közös családi képek is különböző felállásban, például gyerekek csak anyával, csak apával, gyerekek együtt és persze az egész család közösen.


 • Ebben a csomagban nem érkezik profi sminkes és fodrász a fotózásra, de természetesen igényelhető az ő segítségük a fotózás felkészítésében külön díjazás ellenében.


 • A karácsonyi fotózás 1 öltözetben történik, ez a csomag nem tartalmaz átöltözési lehetőséget.


 • A karácsonyi családi fotózás maximum 1 óra időtartamú, mely kényelmesen elegendő a számos, változatos fotók elkészítéséhez.


 • A karácsonyi családi fotózás csomagot választva nagy mennyiségű, 100-150 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszőlegesen kiválasztott 5 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetőség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban.


 • Fotók válogatása zárt webgalérián belül, ahova elhelyezzük a karácsonyi családi fotózás alatt készült képeket és Ti tudjátok eldönteni, hogy melyek legyenek a retusált képek, ráadásul mindezt a legkényelmesebben otthon tehetitek meg. A képek kiválogatására maximum 30 napot biztosítunk, így biztosan lesz lehetőségetek átnézni a fotókat.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen stúdiónkban történő babafotózásnál fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket monitoron és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha elnyerik tetszésetek a látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 25.000 Ft

  További választható szolgáltatásainkról ITT olvashatsz.  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Kültéri családi fotózás csomag


  Fotózás ahol Ti szeretnétek.
  A csomag alapáron maximum 5 fős létszámra vonatkozik, de természetesen örömmel látunk nagyobb létszámú családokat is plusz 3,000 Ft/fo díjazás ellenében.

  Csomag tartalma:

 • Kültéren történő családi fotózás, mely Budaepst területén tetszőlegesen választható helyszínen történik. Készülhetnek a képek akár parkban, játszótéren, erdőben vagy akár például a duna-parton. Ha nincs elképzelésetek hol legyen a családi fotózás örömmel látunk el Titeket ötletekkel.


 • A fotózás alatt készülnek külön-külön portrék és elkapott pillanatok a gyerekekről és közös családi képek is különböző felállásban, például gyerekek csak anyával, csak apával, gyerekek együtt és persze az egész család közösen. Csinálhatunk formálisabb beállításokat, de szeretjük a spontán hatású vagy vicces képeket is, így ebben is örömmel leszünk partnerek és a fotózás alatt segítünk a különböző pózok és csoportképek kitalálásában.


 • A kültéri családi fotózás maximum 1 óra időtartamú, mely kényelmesen elegendő a számos, változatos kép elkészítéséhez.


 • Ezt a fotózás csomagot választva nagy mennyiségű, 150-200 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszolegesen kiválasztott 10 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra.


 • Az alapkorrekciós képekből kiválasztott 10 db retusált képen nem csak precíz utómunkát hajtunk végre, de ezekből fekete-fehér verziókat is készítünk. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetőség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban fekete-fehér alternatívákkal kiegészítve.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen a kültéren történő családi fotózás alkalmával is fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket táblagépen és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha a helyszínen elnyerik tetszésetek a látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 55.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Anya-Lánya csomag

  Mikor ajánljuk?

  Ha szeretnétek minden kincset megérő kapcsolatotokat megőrizni vidám, színes, utánozhatatlan képek formájába zárva. Gondoltunk a nagycsaládokra is, így ez a csomag akár 4-5 fő esetén is választható, hogy egyik testvér se maradjon le a fotókról.

  Csomag tartalma:

 • Maximum 5 fő stúdiónkban történő fotózása, melyet minden szempontból a Ti kényelmetekre és a prémium minőség elérésére alakítottunk ki.


 • Mivel nem tudjuk hányan érkeztek hozzánk, így alapáron a csomag nem tartalmaz sminkes és fodrász szakembert, de természetesen igényelhető az ő segítségük a fotózás felkészítésében külön díjazás ellenében, melynek értéke függ az egyedi igényektől.Sminkelési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fo esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő.
  Frizura készítési díjak: 1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fo esetén 6.500 Ft/fő, 3 fo esetén 6.000 Ft/fő, 4 fo esetén 5.000Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő

 • <
 • Különböző sorozatok készítése. Kipróbálhatunk több fajta csoportosítást és variációt a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.


 • Fotózás 2 öltözetben, így hozhattok magatokkal több szettet, akár lehet összeöltözni vagy csupán kedvenc darabjaitokat befogni. A végeredmény pedig egy változatos, egyedi fényképsorozat lesz.


 • 2 óra időtartam, mely kényelmesen elég az előkészületekre és arra, hogy egy laza, oldott hangulatú fotózást tarthassunk. Szeretnénk ha a legjobbat hozhatnánk ki belőletek és az együtt töltött idő egyben nagyszerű élmény és szórakozás lenne.


 • Ezt a fotózás csomagot választva nagy mennyiségu, 100-150 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet és az azokból tetszolegesen kiválasztott 10 db retusált digitális fényképet adunk át számotokra.


 • Az alapkorrekciós képekbol kiválasztott 10 db retusált képen nem csak precíz utómunkát hajtunk végre, de ezekbol fekete-fehér verziókat is készítünk. Ha több retusált képet is szeretnétek természetesen van rá lehetoség, ennek díja 2,000 Ft/fotó, melyeket szintén retusálás és utómunka után adunk át digitális verzióban fekete-fehér alternatívákkal kiegészítve.


 • Helyben áttekinthető fotók, hiszen stúdiónkban történő babafotózásnál fontos szempont, hogy biztosan sok-sok kép legyen ami tetszik, így a fotózás közben át tudjuk nézni közösen az elkészült képeket monitoron és ha hiányérzetünk van azt gyorsan pótolhatjuk. Fizetni is csak akkor kell nálunk ha elnyerik tetszésetek a látott fotók, ez a Mi megelégedettségi garanciánk.

 • Csomag ára: 55.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Ünnepi családi fotózás csomag


  Szeretnéd, ha a családi ünnepségről nemcsak képek, hanem igazán jó képek készülnének, amin tényleg minden látszik? Rendelj az alkalomra komplett fotós stábot! Mi fotózunk, hogy Ti nyugodtan átadhassátok magatokat a különleges alkalomnak.

  Az ünnepségről kül- vagy beltéren egyaránt készülhetnek fotók ehhez a csomagunkhoz, amit ha megrendelsz, stábunk a megjelölt, egyeztetett időpontban megérkezik, hogy otthonotokban, vagy az étteremben, egyéb helyszínen maximum 2 órás munkával megörökítse a legfontosabb pillanatokat.

  Csomag tartalma:

 • 2 órás fotózás díjmentes kiszállással Budapest és annak 30 km-es körzetében. Más helyszín esetén kiszállási díjunk egyedi kalkuláció alapján történik. Amenyiben 2 óránál hosszabb ideig van szükség ránk a további órákra 15.000 Ft/óra díjazásért van lehetőség.


 • 2 fős fotós stáb, így több látószögből készülhetnek képek, illetve portré képeket és hangulat képeket is készítünk.


 • Ezt a fotózás csomagot választva nagy mennyiségu, 200-250 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet adunk át számotokra.


 • Csomag ára: 68.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Keresztelő fotózás csomag


  Ha szeretnétek gyermeketek keresztelő szertartását örök emlékképekben megőrizni örömmel áll stábunk rendelkezésetekre.

  Csomag tartalma:

 • 2 órás fotózás díjmentes kiszállással Budapest és annak 30 km-es körzetében. Más helyszín esetén kiszállási díjunk egyedi kalkuláció alapján történik.


 • 2 fős fotós stáb, így több látószögből készülhetnek képek, illetve portré képeket és hangulat képeket is készítünk, valamint nem zavarjuk meg a szertartást nagyobb mozgásokkal és a végeredmény egy átfogó, minden fontos pillanatot megörökítő fotósorozat lesz.


 • A szertartás megörökítésén kívül kis- és nagycsoportos képeket is készítünk.


 • A keresztelo fotózás csomagot választva 30-50 db nagy felbontású alapkorrekciós (kontraszt, színek, fények stb finomhangolása) digitális képet adunk át számotokra.


 • Csomag ára: 58.000 Ft  MEGRENDELEM A CSOMAGOT

  Ajándékutalvány

  Azonnal átvehető garantált sikert arató ajándék az egész családnak

  Nincs jobb érzés, mint egy igazán eltalált ajándékot adni. A családi fotózás nem csak karácsonyra népszerű ajándék, születésnapra, nagy alkalmakra is sokan ezt választják, így mi sokszor átéljük azt az örömöt amit az ajándékba adott fotózás izgalmas élménye és különleges végeredménye nyújt a hozzánk érkezőknek.

  Mi mindent adhat egy családi fotósorozat?
  Örök pillanatokat megörző képeket a gyermekekről és közös fotókat az egész családról, amin végre mindenki együtt szereplhet.

  Egy gyönyörű ajándékutalványt is gyártattunk, hogy tökéletes formába lehessen átadni bármely csomagunkat. A négy oldalas kártya egyik oldalát úgy alakítottuk ki, hogy akár írni, rajzolni is lehessen rá, ezzel még személyesebbé téve az összhatást.

  Ajándékkártyáinkra fél éves felhasználási lehetőséget biztosítunk a kiállítás napjától, így biztosan lesz rá lehetősége és ideje beváltani minden megajándékozottnak.

  Az Ajándékkártyák azonnal átvehetőek stúdiónkban (előre egyeztetett iőpontban) , de el tudjuk küldeni postai úton is.

  AJÁNDÉKUTALVÁNY RENDELÉS
  További infomrációk és opcionális lehetőségek


  Smink igénylése, amennyiben nem szerepel az ajánlatban, vagy továbbiakra van igény:
  1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő

  Frizura készítés igénylése, amennyiben nem szerepel az ajánlatban, vagy továbbiakra van igény:
  1 főnél 7.000 Ft/fő, 2 fő esetén 6.500 Ft/fő, 3 fő esetén 6.000 Ft/fő, 4 fő esetén 5.000 Ft/fő, míg a továbbiak 4.000 Ft/fő

  Egyedi tervezésű, minőségi 30 oldalas fotókönyv: 25.000 Ft-tól, mely bővíthető akár 60 oldalig és választható a borító és papír típusa is. A fotókönyvről bővebben itt olvashatsz >>>.

  További elképzeléseiddel keress minket elérhetőségeinken!

  Kapcsolat

  Ha bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

  Elérhetőségeink

  Keress Minket telefonon vagy emailben a hét bármely napján.

  • Budapest, 1116 Sípos Pál utca 5.

  Közösségi oldalaink

  Aktualitások és érdekességek, ami stábunk körül történik.

  Írj Nekünk!

  Adatvédelmi tájékoztató

  Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

  Stúdiónk megközelíthetősége tömegközlekedéssel

  Scroll to Top