Út a gondolattól a fotózásig

Panni fotózása

Rengetegen érkeznek úgy hozzánk, hogy még sosem jártak profi fotósoknál vagy csak az iskolai tablófotók esetleg esküvőjükön készült fotók voltak amik eddig készültek Róluk, így sokszor találkozunk a kételyekkel, gátlásokkal és bizonytalansággal, amik sokakat akár attól is eltántorítanak, hogy egyáltalán próbára tegyék magukat. Legtöbben kritikusok vagyunk magunkkal szemben és látván a másokról készült szép fotókat könnyen gondolhatjuk, hogy bár szeretnénk, Rólunk biztos nem készülnének ilyen jó képek. Nos ha ilyen gondolataid vannak akkor jó hírünk van, mindenkiről lehet szép és előnyös fényképeket készíteni. Sok év és sok száz nő és férfi fotózásán vagyunk túl és bármennyiszer találkoztunk a gátlásokkal és kételyekkel mindig meg tudtunk lepni mindenkit és mindig sikerült több tucat olyan fotót is alkotni amelyek nagy örömet és önbizalmat adtak mindenkinek.
Tehát alapelvünkhöz tartjuk magunkat és nem engedünk belőle:

Mindenkiről lehet jó fotókat készíteni!Nagyon változó, hogy kinek milyen akadályokat kell leküzdenie és utat bejárnia, amíg végül vesz egy nagy levegőt és belevág a fotózásba. Ha Te is hasonló cipőben jársz akkor talán segít ez a bejegyzésünk és Panni, aki a fotózás után leírta gondolatait és tapasztalatait:


Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy mit hozhatna ki belőlem egy profi csapat, hiszen elvétve készült olyan kép rólam, amiket szívesen nézek meg újra, vagy mutatok meg másoknak. Barátnőimről készültek csodás profi fotók, így ők ajánlották a saját fotósaikat. Azonban egy szerencsés véletlen folytán rátaláltam az Artbalance honlapjára. Első látásra tökéletesnek tűnt számomra, éreztem, hogy eljött az én időm!


Gondoltam "kipróbálom" és csak sikerül 3 jó fotó rólam is. Háááááát! Tényleg minden a leírtak és Barbi által a bejelentkezésemkori beszélgetéskor elmondottak szerint történt! Munkaszüneti napon!, (május 1-én!) izgatottan érkeztem meg a Stúdióhoz. Már az első pillanatban nagyon szimpatikusak voltak. Borzasztóan izgultam, de barátságosságukkal, kedvességükkel, türelmükkel oldották a feszültségemet. Gyönyörűen kisminkeltek, Csodás frizurát varázsoltak.


Nem sürgettek, vagy siettettek, hanem még ők adtak ötleteket, tettek javaslatokat. Hosszasan kattogott a gép és miután kezdtem belejönni az egészbe, akkor sem mondták azt, hogy "letelt az időnk". Végül a rengeteg képből alig tudtam választani, mert szívem szerint többször annyit elhoztam volna, mint 10! db-ot. A végeredmény minden várakozásom feletti lett! Ez volt az első alkalom, de biztosan nem az utolsó :) Szerintem ezt minden nőnek ki kellene próbálni. Az Artbalance Stúdiót pedig nem csak a kipróbáláshoz ajánlom, hanem mindenkinek minden megörökítendő alkalom/időszak kapcsán!"Mindig örülünk, hogy ha fotóink pozitív töltést, önbizalmat és sok-sok örömet szereznek másoknak, ezért is vagyunk minden alkalommal nagyon lelkesek és minden szaktudásunkkal és erőnkkel erre a végeredményre törekszünk. Nagyon örülünk, hogy Pannival is megismerkedhettünk és pár nagyon kellemes órát tölthettünk együtt a stúdiónkban.

További kellemes napot kíván teljes stábunk!Artbalance stúdió - a fotós stábod

Kövess minket közösségi oldalainkon ahol további képeket, újdonságokat, híreket találsz facebook vagy google+ oldalunkon.
Ami érdekelhet


Portréfotózás csomagok és árak

Számos csomagunk közül választhatsz

Portréfotózás
csomagok és árak

Számos portréfotózás csomagot találsz kínálatunkban, melyek közül biztosan megtalálod a számodra legjobbat.

Bővebben a portréfotózásról stábunkkal

Hogyan dolgozunk?

Bővebben a portréfotózásról stábunkkal

Egyedi munkastílusunkkal a portré fotózás számunkra nem munka, sokkal inkább küldetés.

PORTRÉFOTÓZÁS STÚDIÓBAN VAGY SZABADTÉREN?

Olvasd el a válaszért.

Portréfotózás stúdióban vagy szabadtéren?

Nem tudod melyiket válaszd és mire számíts?
Akkor ez a cikkünk Neked szól!

Scroll to Top