Kültéri kismama fotózás

Bius, Csabi és a pocaklakó Milán

Minden napunk fotózással telik, sokan ismeretlenül érkeznek hozzánk, de az is jellemző, hogy visszatérő ügyfelek, ismerősök keresnek fel minket. Kismama fotózás alkalmával sokan nem tudják mire számítsanak, de mi sosem aggódunk, hiszen tudjuk, hogy a kismama fotók elkészítése is mindig vidámságot és kellemes hangulatot tartogat számunkra, hiszen gyermekük születésére készülő, egymást szerető párossal fogunk találkozni. A kismama fotózás nem csupán az áldott állapot különleges időszakát, de az egymás iránti szeretetet is megörökíti. A párosban történő fotózás egyébként is jóval oldotabb, van kibe kapaszkodni lehet viccelődni és nem kell annyira direktben pózolni sem, legalábbis mi erre törekszünk és ilyen környezetet teremtünk, így a kismama fotózás alatt készült képek igazán spontának, őszinték lesznek.
Ha az időjárás és párosunk is úgy gondolja, akkor a kismama fotózás kültéri helyszínen is lehetséges, ahogy tettük ezt Biussal és Csabival, akikkel nem először volt szerencsénk találkozni. A helyszínt midig közösen találjuk ki, ez alkalommal a Margitszigetre esett a választás, mely sok változatosságot kínál nekünk, fotósok számára. Az évszak és a természet is kedvező volt, hiszen virágzó díszcseresznye fák és zöldellő mezők fogadtak minket, tehát minden adott volt, már csak képekbe kellett foglalni mindezt. :)


A kültéri kismama fotózás időpontját mindig igyekszünk úgy megválasztani, hogy a legideálisabb fényviszonyok között alkothassunk, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy délben megyünk-e ki vagy naplementés időben, esetleg hajnalban. A kismama fotók alaphangulatát ezek határozzák meg igazán. Ha ügyesen tervezünk akkor a naplemente újabb lehetőségeket biztosít az úgynevezett ellenfényes képekhez, amit rutinos fotós kihasználhat igazán hangulatos, fátylas, fényben úszó képek készítésére. Szuper hangulatú kismama fotók születnek ez időszak alatt is, egyetértünk? :)


A kisamama fotózás tehát lehetséges stúdiónkban is, de ahogy a példa mutatja érdemes elgondolkozni a kültéri fényképezkedésen, hiszen ezek a kismama fotók is ugyanolyan izgalmasak és értékesek lesznek.


További kellemes napot kíván teljes stábunk!Artbalance stúdió - a fotós stábod

Kövess minket közösségi oldalainkon ahol további képeket, újdonságokat, híreket találsz facebook vagy google+ oldalunkon.
Ami érdekelhet


Még több bejegyzés családi fotózásokról

Sok-sok kép és érdekesség stábunktól.

Még több bejegyzés családi fotózásokról

Családi fotózás stúdiónkban, kültéren, otthoni környezetben sok képpel és érdekességgel.

A tökéletes családi fotóalbum állomásai

Családi fotózás lépésről-lépésre

A tökéletes családi fotóalbum állomásai

Családi fotózás lépésről lépésre
Mikorra érdemes időzíteni a fotózást?
Ezt vesszük sorjában cikkünkben.

Kismama fotózás

Mindent a kismama fotózásról

Kismama fotózás

Kismama fotók,
érdekességek, tippek
kismama fotózás témakörben.

Scroll to Top