Kismama fotózás

A kismama fotók az áldott állapot különlges időszakát örökítik meg, ezért nem csupán megismételhetetlenek, de nagyon egyediek is. A kismama fotózás sok fotós kollégánknál egyet jelent a lenge öltözettel, vagy az akt fotókkal, de mi teljesen más irányból közelítjük meg ezt a kérdést. Persze előfordul, hogy készítünk ilyen jellegű kismama fotókat is, de csak ha ezt kérik Tőlünk. Alapvetően a kismama fotózás megtervezése csapatmunka, nem erőltetünk semmit és közösen találjuk ki, hogy ki mit szeretne, hol és hogyan érzi a legjobban magát fotózás alatt.

A kismama fotózás sok-sok lehetőséget tartogat. Készülhetnek meghitt, romantikus, kedves és akár nagyon vicces kismama fotók is. Ha stúdióban készülnek a képek akkor még további eszközeink is vannak, hiszen a különböző fénytechnikai megoldásokkal izgalmas hatások és végeredmény születhet.Kismama fotók készítésénél bevonásra kerülhetnek akár kiscipők, ruhácska, játék vagy például ultrahangos fotó is.
A pózok megválasztása odafigyelést igényel, hiszen a kismama fotózás lényege maga a pocaklakó, így olyan beállításokat használunk, mellyel a pocak jól látható, megfelelő hangsúlyt kap és a készült kismama fotók fő témája lesz. Készülhetnek teljes és félalakos fényképek, de akár csupán a pocakot használva is szuper megoldások lehetségesek.
Sokan nem tudják milyenek legyenek a kismama fotók, ebben talán ez a cikkünk is segít, de örömmel adunk ötleteket. Ha pedig van valami konrkét elképzelés mi mindig benne vagyunk mindenben, bármilyen ötlet merül fel mi biztosan partnerek leszünk. Ha nagy mókázásba és igazán vicces irányba fordul a kismama fotózás mi biztosan nem fogunk senkit sem leállítani. :)


Gyakran megyünk kültéri helyszínekre is kismama fotózás esetén, ami szintén nagyon különleges végeredményt tartogat. Akár több különböző helyet is felkereshetünk és megfelelő tervezéssel ezek a kismama fotók is nagyon beszédesek lesznek.


Érdemes előre tervezni, hiszen a kismama fotózás időpontját nagyon nem lehet halasztani. Jellemzően az utolsó egy, másfél hónapban szoktak ezek a képek elkészülni és a fotózásra nálunk például legalább 2-4 hétre előre szoktunk tudni időpontot biztosítani.

Reméljük sikerült ötleteket és hasznos információkat adni kismama fotózás ügyben. :)További kellemes napot kíván teljes stábunk!Artbalance stúdió - a fotós stábod

Kövess minket közösségi oldalainkon ahol további képeket, újdonságokat, híreket találsz facebook vagy google+ oldalunkon.
Ami érdekelhet


Még több bejegyzés családi fotózásokról

Sok-sok kép és érdekesség stábunktól.

Még több bejegyzés családi fotózásokról

Családi fotózás stúdiónkban, kültéren, otthoni környezetben sok képpel és érdekességgel.

Kismama fotózás csomagok és árak

Kismama fotózás stúdióban, kültéren, otthon

Kismama fotózás csomagok és árak

Kismama fotózás stúdiónkban, kültéren, otthon. Csomagjaink közül mindezekre megoldást kínálunk.

Scroll to Top